ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να στείλει μήνυμα σε… Απόλλωνα και ΑΕΚ, αλλαγές από Μπαλταζάρ στην ενδεκάδα

Να στείλει μήνυμα σε… Απόλλωνα και ΑΕΚ, αλλαγές από Μπαλταζάρ στην ενδεκάδα

Στις εγχώριες του υποχρεώσεις επικεντρώνεται πλέον ο ΑΠΟΕΛ, μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό ΚΑΙ από το Γιουρόπα Λιγκ, όμως οι «γαλαζοκίτρινοι» βλέπουν και τα θετικά από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Καταρχάς, η διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και η αναβολή του ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ομόνοια, έδωσε την ευκαιρία στους «γαλαζοκίτρινους» να ηρεμήσουν, αλλά και να πάρουν ανάσες ενόψει της συνέχειας.

Πλέον, ο στόχος της κατάκτησης του έβδομου σερί πρωταθλήματος είναι μονόδρομος και στη φετινή διαδρομή, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα σημαντικό πλεονέκτημα (τα θετικά που λέγαμε…) έναντι των βασικών ανταγωνιστών του (Απόλλωνα και ΑΕΚ) που θα έχουν βαρυφορτωμένο πρόγραμμα, λόγω της συμμετοχής τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Παράλληλα, όλο αυτό το διάστημα, ο Μπρούνο Μπαλταζάρ προσπάθησε μέσω των προπονήσεων, να βελτιώσει κάποια πράγματα, δουλεύοντας αρκετά σε θέματα τακτικής αλλά και φυσικής κατάστασης, όπως και στα τελειώματα των φάσεων και θεωρητικά πάντα, η ομάδα είναι πανέτοιμη για την αποψινή της πρεμιέρα στο «Αμμόχωστος» με αντίπαλο τον Ερμή (16/09, 20:00, Cytavision Sports 1).

Ένας δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος, που αναμένεται να παίξει με «γεμάτη» μεσοαμυντική γραμμή, την οποία ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει να… «ξεκλειδώσει» με ένβα γρήγορο γκολ, για να μπορέσει από νωρίς να επιβάλει το ρυθμό του και να δείξει ποιος θα είναι το «αφεντικό» της αναμέτρησης.

Ο κόσμος της ομάδας πάντως, περιμένει μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, να δει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ και ΕΓΩΙΣΜΟ από τους παίκτες του Μπρούνο Μπαλταζάρ, για να στείλουν από νωρίς το μήνυμα κυρίως σε Απόλλωνα και ΑΕΚ, πως το στέμμα του Πρωταθλητή, δεν είναι διατεθειμένοι ούτε και φέτος να το αποχωριστούν!

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού στο αρχικό σχήμα, αναμένεται να γίνουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς απέναντι στην Αστάνα.

Ο Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Νσούε και Ιωάννου να είναι κατά πάσα πιθανότητα στα άκρα της άμυνας, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τους Καρλάο και Βούρο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Μοράις και Σόουζα, με τον Ντε Βινσέντι πιο μπροστά σε ρόλο επιτελικού μέσου, ενώ για τα άκρα της επίθεσης έχουν προβάδισμα οι Εφραίμ (αριστερά) και Τάμαρι (δεξιά).

Επίσης, Ρέζα και Ντελατόρε διεκδικούν τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, σε διάταξη 4-2-3-1.

Θυμίζουμε την αποστολή για το ματς με τον Ερμή:

Βάτερμαν, Ρομό, Μιλάνοφ, Νσούε, Βούρος, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Τάμαρι, Μπαλόγκ, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελατόρε, Ρέζα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top