ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα τα νέα για τον 5χρονο Άγγελο που ζει στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ευχάριστα τα νέα για τον 5χρονο Άγγελο που ζει στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον μικρό Άγγελο που μέχρι τα 5 του χρόνια ζει στην εντατική του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του, το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, το 5χρονο αγοράκι αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πηγαίνει σχολείο.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση επισημαίνεται πως ‘με ικανοποίηση διαπιστώσαμε την Παρασκευή 21/09  ότι ο μικρός Άγγελος που φιλοξενείται στο Μακάριο Νοσοκομείο τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια, σύντομα θα μεταφερθεί σε νέο περιβάλλον με καλύτερες για το ίδιο και για την ηλικία του συνθήκες.

Σε σημερινές χωριστές συναντήσεις που είχαμε με τον Διευθυντή του Μακάριου Νοσοκομείου και με τη Διευθύντρια των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, ζητήσαμε ενημέρωση για την υπόθεση του Άγγελου. Μας επιβεβαίωσαν ότι εντός των επόμενων ημερών ο μικρός Άγγελος θα ξεκινήσει να πηγαίνει και στο σχολείο.

Είχαμε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας και σε τακτά χρονικά διαστήματα ζητούσαμε ενημέρωση και επιμέναμε ότι το Κράτος είναι υπόχρεο να μεριμνήσει για την ποιότητα ζωής του παιδιού και να του παρέχει όλα όσα δικαιωματικά του ανήκουν.

Ευχόμαστε η υπόθεση να έχει θετική κατάληξη για τον μικρό Άγγελο και αναμένουμε την μεταφορά του σε ένα υγειές περιβάλλον και σύντομα να γίνει αποδεκτός σε ανάδοχη οικογένεια".

  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Ανεβαίνει στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία - Τι μας επιφυλάσσει ο καιρός μέχρι την Τετάρτη



Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Ευρωεκλογές- Ανεβάζουν στροφές τα κόμματα- Η μάχη των εντυπώσεων

Βρισκόμαστε μία ανάσα για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου, με τα κόμματα να ανεβάζουν στροφές με στόχο τις Ευρωεκλογές κυρίως και αυτό γιατί η δύναμη των κομμάτων θα διαφανεί μέσα από τα ποσοστά που θα λάβουν και πώς αυτά, θα καθορίσουν  την επόμενη μέρα, αλλά και πως θα κινηθούν μέχρι τις βουλευτικές του 2026.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top