LIFESTYLE

Στην Αστυνομία η Χριστιάνα Αριστοτέλους- Σοβαρό το περιστατικό που κατήγγειλε- Η έκκλησή της

Στην Αστυνομία  η Χριστιάνα Αριστοτέλους- Σοβαρό το περιστατικό που κατήγγειλε- Η έκκλησή της

Μέσα από την εκπομπή της στον Alpha Κύπρου η όμορφη παρουσιάστρια «έκλεψε» δύο λεπτά για να μιλήσει για ένα ζήτημα το οποίο έχει καταγγείλει και στο παρελθόν, ωστόσο φαίνεται πως επιτήδειοι συνεχίζουν να εξαπατούν κόσμο, αναφέροντας το όνομα της καθώς και της οικογένειάς της.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε η Χριστιάνα Αριστοτέλους, άγνωστό πρόσωπο που κινείται στην περιοχή του Παλαιχωρίου προσεγγίζει χωριανούς και τους αναφέρει ότι είναι ο αδελφός της παρουσιάστριας και ότι έχει ξεμείνει από λεφτά με αποτέλεσμα στην παγίδα του να έχουν πέσει ανυποψίαστοι πολίτες.

Όπως συμπλήρωσε φυσικά δεν πρόκειται για τον αδελφό της τον Αντρέα, ούτε για οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς της ενώ σχετική καταγγελία έχει γίνει στην Αστυνομία. Έκανε έκκληση παράλληλα στους τηλεθεατές να ενημερώσουν τις αρχές αν κάποιος τους προσεγγίσει ζητώντας χρήματα ή κάνοντας έρανο χρησιμοποιώντας το όνομά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top