LIFESTYLE

Οι Κύπριοι καλεσμένοι στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Κύπριοι καλεσμένοι στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Αθηνά Οικονομάκου  και ο Φίλιππος Μιχόπουλος έζησαν το γάμο τους στη Μύκονο σαν ένα μεγάλο πάρτι! Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, στο πολυτελές ξενοδοχείο του γαμπρού στον Όρνο.

Στο πλευρό τους είχαν την οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσά τους και το ζεύγος Μιχάλη Σοφοκλέους και Πάνυ Ιακώβου, αλλά και τον Μαρίνο Κόνσολο, με τον οποίο πρωταγωνιστούν στην σειρά 'Έλα στην Θέση μου'. 

Συνοδευόταν από τον πατέρα της και τον αδελφό της, ενώ έφθασε με σκάφος στη μικρή προβλήτα του ξενοδοχείου. Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση δίπλα στη πισίνα του ξενοδοχείου Kivotos.

Oι καλεσμένοι απόλαυσαν γευστικό φαγητό αλλά και δροσερά cocktails με τα ονόματα του ζευγαριού και του γιου τους, ενώ η Αθηνά και ο Φίλιππος είχαν φροντίσει για εκείνους και μοίρασαν κουβερτούλες για να μη κρυώνουν. Παρά τα επτά μποφόρ στο νησί των Ανέμων, τόσο το νεόνυμφο ζεύγος όσο και οι προσκεκλημένοι τους δεν πτοήθηκαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

H Αθηνά Οικονομάκου να μπήκε στον χώρο της δεξίωσης με το νυφικό της αλλά λίγη ώρα αργότερα άλλαξε και φόρεσε ένα ολοκέντητο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και custom made μεταλλική ζώνη, κεντημένη με κρύσταλλα Swarovski, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη.

Οι καλεσμένοι χόρεψαν ξένες και ελληνικές επιτυχίες με πρώτη τη νύφη να σέρνει τον χορό και να τους ξεσηκώνει όλους! Μάλιστα, ο Πάνος Μουζουράκης δεν δίστασε να πιάσει το μικρόφωνο και να αφιερώσει στο ζεύγος το «Φίλα με ακόμα».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς



ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

ΠτΔ: « Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του»

Όταν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να συζητήσει καν σημαίνει αισθάνεται αδυναμία για τις θέσεις του, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η δική μας πλευρά είναι έτοιμη για την επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top