ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019

Στην Κύπρο η προεδρία της συνάντησης των ΥΠΟΙΚ Κοινοπολιτείας το 2019

Η Κύπρος αναλαμβάνει την προεδρία της ετήσιας συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας τον Οκτώβριο 2019, στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε, την Πέμπτη 11/10 κατά την ετήσια συνάντηση των Υπουργών στην Ινδονησία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών, η ετήσια συνάντηση των Υπουργών της Κοινοπολιτείας για φέτος πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, στην Ινδονησία.

Στη συνάντηση η Κύπρος συμμετέχει με αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών Χρίστο Πατσαλίδη, αναφέρεται.

«Κατά τη χθεσινή Σύνοδο υιοθετήθηκε ομόφωνα από την ολομέλεια πρόταση της Γραμματείας της Κοινοπολιτείας όπως η Προεδρία της Συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Κοινοπολιτείας αναληφθεί από την Κύπρο», σημειώνεται.

«Στα πλαίσια αυτά ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Χάρης Γεωργιάδης, θα προεδρεύσει της Συνόδου που θα γίνει στην Ουάσιγκτον τον Οκτώβριο του 2019 στο περιθώριο των Γενικών Συνελεύσεων του Διεθνούς Νομισματικού ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top