ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με το αριστερό ο ΑΠΟΕΛ

Με το αριστερό ο ΑΠΟΕΛ

Μέσω της ιστοσελίδας του σωματείου του ΑΠΟΕΛ δίδεται η ενημέρωση για τον αγώνα πετόσφαιρας ανδρών απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκε από τη Νέα Σαλαμίνα με 3-1 σετ στο Λευκόθεο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Ανδρών.

Η ομάδα μας δεν μπήκε καλά στο παρκέ και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε. Η μικρή διαφορά που δημιουργήθηκε από νωρίς διατηρήθηκε μέχρι το τέλος και το 1ο σετ ολοκληρώθηκε με 20-25.

Ο ΑΠΟΕΛ ξεκίνησε μουδιασμένα το 2ο σετ, εντούτοις στη συνέχεια ανασυντάχθηκε και ισοφάρισε. Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε 12-10, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι με σερί 5 πόντων πέρασαν μπροστά (15-12) και δεν κοίταξαν ξανά πίσω. Διεύρυναν τη διαφορά και κατέκτησαν το σετ με 25-19.

Τα επόμενα δυο σετ τα πήραν οι ερυθρόλευκοι, το 3ο με 20-25 και το 4ο με 22-25. Οι πετοσφαιριστές μας, προσπάθησαν αρκετά για να αποφύγουν την ήττα και σε καμία περίπτωση δεν τα παράτησαν. Ωστόσο λίγο η κούραση και λίγο η έλλειψη καθαρού μυαλού σε καίρια σημεία του εκάστοτε σετ έφεραν την ήττα με 1-3.

ΤΑ ΣΕΤ: 20-25, 25-19, 20-25, 22-25».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top