ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΟΘΕΣΗ COBALT: Επίθεση Γρηγόρη Διάκου στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου -Αιτία η απόλυση του CEO

ΥΠΟΘΕΣΗ COBALT: Επίθεση Γρηγόρη Διάκου στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου -Αιτία η απόλυση του CEO

Ιδιαίτερα επιθετικός σε βάρος του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκου Μιχαηλίδη, εμφανίστηκε στα ερτζιανά το πρωί της Παρασκευής (19/10) ο Γρηγόρης Διάκος.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή στο Τρίτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ, «Πρωινό Δρομολόγιο», άφησε υπόνοιες για τον ρόλο του κ. Μιχαηλίδη.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Cobalt σχολιάζοντας τη θέση του τελευταίου ότι κακώς είχε απολυθεί από την αεροπορική εταιρεία ο προηγούμενος Εκτελεστικός της Διευθυντής, εξέφρασε ερωτηματικά.

Με το ανάλογο ύφος διερωτήθηκε γιατί ο κ. Μιχαηλίδης δείχνει τόση συμπάθεια προς το πρόσωπο του πρώην εκτελεστικού διευθυντή της Cobalt, ενώ πήγε και ένα βήμα παρακάτω: «Θα πρέπει το κράτος να προβληματιστεί για τον ρόλο κάποιων κυβερνητικών αξιωματούχων».

Μιλώντας για τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας, ο κ. Διάκος ανέφερε πως λάμβανε λανθασμένες αποφάσεις, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έβαζε τις πιο υψηλές τιμές εισιτηρίων στην αγορά, καθιστώντας την Cobalt απρόσιτη για το ταξιδιωτικό κοινό. 

Θυμίζουμε ότι την Πέμπτη (18/10) η Αρχή Αδειοδότησης Αεροπορικών Εταιρειών (ΑΤΛΑΣ), της οποίας προεδρεύει ο Αλέκος Μιχαηλίδης, αποφάσισε να ανακαλέσει την άδεια της Cobalt.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

LIVE Tελικός Champions League: Ντόρτμουντ - Ρεάλ Μαδρίτης (0-2)

Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ, στο Γουέμπλεϊ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top