ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άφαντοι συνεχίζουν να είναι οι ύποπτοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Άφαντοι συνεχίζουν να είναι οι ύποπτοι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΩΝ

Εκδόθηκε Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους υπόπτους για την απόπειρα που έγινε ενάντια  του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου.

Η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον BALAZOVJECH MIROSLAV, 37 ετών από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, που διαπράχθηκε στις 26 Νοεμβρίου, 2018, στη Λευκωσία.

Παράλληλα, εναντίον τους εκδόθηκε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης.

Ο 37χρονος ο οποίος πιθανό να χρησιμοποιεί και το όνομα DUDI RUDOLF, περιγράφεται ως κανονικής σωματικής διάπλασης και ύψους 1,70μ. περίπου.

Επίσης η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί τον Ιωσήφ Ιωσήφ, 40 ετών από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, που διαπράχθηκαν τον Νοέμβριο του 2018 στη Λευκωσία.  Παράλληλα, εναντίον του εκδόθηκε και Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης. 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460.

Στις δύο πιο πάνω φωτογραφίες ο BALAZOVJECH MIROSLAV

Στην τρίτη φωτογραφία ο Ιωσήφ Ιωσήφ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Προειδοποιητική σήμανση στους δρόμους: Όσα πρέπει να γνωρίζουμε - Πού τοποθετήθηκαν μέχρι σήμερα

Μπορεί o εργοδότης να καθυστερεί την καταβολή του μισθού σε ένα εργοδοτούμενο; - Τι προνοεί ο Νόμος

Ήρθαν για διακοπές στην Κύπρο και έζησαν τον απόλυτο τρόμο - Μπούκαραν στο διαμέρισμα προτάσσοντας πιστόλια και τους ζήτησαν χρήματα

Χαμάς: Πατέρας και γιος ομολογούν πως βίασαν Ισραηλινή και μετά την εκτέλεσαν

Σύννεφα και βροχές στο «μενού» του καιρού - Αναλυτικά η πρόγνωση μέχρι την Τρίτη

Έτσι θα χάσουμε τα περιττά κιλά πριν το καλοκαίρι – Τα πέντε χρήσιμα tips -  Τι ισχύει για καρπούζι και παγωτό – Απαντά ειδικός στο «Τ»



ΠτΔ: Συμφωνεί απόλυτα με την θέση Ελλάδας για ευρωπαϊκή αεράμυνα - «Στηρίζουμε αυτή την θέση»

ΠτΔ: Συμφωνεί απόλυτα με την θέση Ελλάδας για ευρωπαϊκή αεράμυνα - «Στηρίζουμε αυτή την θέση»

Ως Κυπριακή Δημοκρατία συμφωνούμε απόλυτα με τη θέση του Έλληνα Πρωθυπουργού για κοινή ευρωπαϊκή ευρωάμυνα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «τα επόμενα χρόνια θα έχουμε εξελίξεις προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top