ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΟΠΑΠ: Καμία υποψία ποινικού αδικήματος αποφάσισε το Ανώτατο

ΟΠΑΠ: Καμία υποψία ποινικού αδικήματος αποφάσισε το Ανώτατο

Το Ανώτατο Δικαστήριο ομόφωνα και τελεσίδικα αποφάσισε ότι ουδεμία υποψία τέλεσης ποινικού αδικήματος υπήρχε από πλευράς της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, χωρίς να υπεισέρχεται σε οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, δηλώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η εταιρεία εξέδωσε την ανακοίνωση «σε συνέχεια της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου στις 17 Δεκεμβρίου 2018, σχετικά με την ακύρωση εντάλματος έρευνας στα υποστατικά της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ, από ανακριτές της Αστυνομίας».

Η εταιρεία «εκφράζει το σεβασμό της προς το Ανώτατο Δικαστήριο και προς τους ανεξάρτητους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Προσθέτει ότι «η Εταιρεία πριν από ένα χρόνο έθεσε σχετικές καταγγελίες ενώπιον της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου και της Επιτρόπου Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και στη συνέχεια ενώπιον της Επιτρόπου Διοικήσεως και Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων».

«Η ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τους ανεξάρτητους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας, με σεβασμό, υπευθυνότητα και διαφάνεια», καταλήγει.


Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Σε ανοδική πορεία ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Σκληρή μάχη ΔΗΚΟ και ΕΛΑΜ - Η χαμηλή συσπείρωση της ΕΔΕΚ

Ανεβαίνουν οι τόνοι εννέα ημέρες πριν από τις διπλές εκλογές, με τα κόμματα να τρέχουν στην κούρσα για να αυξήσουν κυρίως τα ποσοστά συσπείρωσης. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ φαίνεται να βρίσκονται σε ανοδική πορεία σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση που παρουσίασε το SIGMA το βράδυ της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο ΔΗΣΥ λαμβάνει 24% και το ΑΚΕΛ 23%.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top