ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 31 άτυποι μετανάστες

Στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 31 άτυποι μετανάστες

Στον Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά μεταφέρθηκαν οι 31 άτυποι μετανάστες που εντοπίστηκαν στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας. 

Μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους από τις ανακριτικές αρχές στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς οι 31 μετανάστες μεταβιβάστηκαν σε λεωφορείο και μεταφέρθηκαν στο Χώρο Φιλοξενίας στην Κοκκινοτριμιθιά. 

Όπως ανέφεραν στην Αστυνομία ο καθένας τους κατέβαλε το χρηματικό ποσό των 2.500 – 3.000 δολαρίων έκαστος για την μεταφορά τους στο έδαφος της ΚΔ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι  31 άτυποι μετανάστες  επέβαιναν σε πλοιάριο, που κατάφερε να διαφύγει αφού τους αποβίβασε στον κατεχόμενο Λιμνίτη, παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν  στην περιοχή .

Ανάμεσα στους 31 άτυπους μετανάστες, οι οποίοι κατάγονται από την Συρία, είναι μια οικογένεια με δύο μικρά παιδιά ένα αγοράκι 5 ετών και ένα κοριτσάκι 6 ετών και 27 άνδρες.

Μετά την αποβίβαση τους από το λιμανάκι του κατεχόμενου Λιμνίτη εισήλθαν μέσω της νεκρής ζώνης στις ελεύθερες περιοχές στον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Ακολούθως μετά τον εντοπισμό τους μεταφέρθηκαν από τον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς για την εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top