ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο- Η πρόγνωση της Μετ. Υπηρεσίας

ΚΑΙΡΟΣ: Έρχονται ξανά βροχές και καταιγίδες στην Κύπρο- Η πρόγνωση της Μετ. Υπηρεσίας

Ψυχρή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Πέμπτη 10/1 αναµένεται θερµότερη αέρια µάζα. Σύμφωνα με την μετεωρολογική Υπηρεσία απο το τέλος της βδομάδας βροχές και καταιγίδες θα βρίσκονται στο καιρικό "μενού" ενώ αναμένεται και πτώση της θερμοκτασίας. Διαβάστε αναλυτικά.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά, στα δυτικά και τα βόρεια, παροδικά συννεφιασµένος. Τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγµένη αλλά, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 5 στα παράλια και γύρω στους µείον 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά, τα ηµιορεινά και ενδεχοµένως και τοπικά στο εσωτερικό θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Πέμπτη 10/1 ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, ενώ, από το µεσηµέρι και µετά, αναµένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και τα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Οι άνεµοι θα καταστούν το πρωί κυρίως ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς ως µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά, στα δυτικά, µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και το απόγευµα νοτιοανατολικοί ως νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά αλλά και τοπικά στα ηµιορεινά θα υπάρχει το πρωί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος. Τοπικά, στα δυτικά και τα βόρεια, πιθανό να πέσουν λίγες βροχές και στα ψηλότερα ορεινά λίγα χιόνια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά, στα δυτικά και τοπικά στα βόρεια, µέχρι ταραγµένη.

Την Παρασκευή και το Σάββατο διαστήµατα µε κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται µε συννεφιά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο την Παρασκευή και µη αξιόλογη µεταβολή το Σάββατο, για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, καθώς και µεµονωµένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να πέσουν χιόνια. Το βράδυ αναµένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει πτώση, για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Αυτός είναι ο πρώτος Υφυπουργός Μετανάστευσης - Θέμα συζήτησης ο διορισμός του

Την ερχόμενη Δευτέρα τίθεται σε ισχύ ο νόμος περί της ίδρυσης του Υφυπουργείου Μετανάστευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top