ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

PRINTCO-CASSOULIDES LTD - Νέα εποχή για την κυπριακή τυπογραφία

PRINTCO-CASSOULIDES LTD - Νέα εποχή για την κυπριακή τυπογραφία

Τα δύο μεγαλύτερα κυπριακά τυπογραφεία, PRINTCO και CASSOULIDES, προχωρούν σε συγχώνευση από την 1η Ιανουαρίου 2019 και εγκαινιάζουν μια νέα εποχή στις εκτυπώσεις. Ενώνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία και το προσωπικό τους, συνθέτοντας την πείρα και την τεχνογνωσία τους, ανοίγουν νέους δρόμους πρωτοπορίας στην κυπριακή τυπογραφία.

Οι δύο ιστορικοί εκτυπωτικοί οίκοι της Κύπρου έχουν μια μακρά ιστορία εκτύπωσης εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων, διαφημιστικών εντύπων και εκδόσεων, συμβαδίζοντας με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και των υλικών της κάθε εποχής. Η συγχώνευση τους αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στις εργασίες τους, επιτρέποντάς τους να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο.

Το τυπογραφείο Cassoulides έριξε το πρώτο μελάνι σε μηχανή εκτύπωσης το 1924 φτάνοντας σήμερα να ηγείται στον τομέα της επαγγελματικής εκτύπωσης υψηλών προδιαγραφών. Με τον πιο σύγχρονο διαθέσιμο εξοπλισμό και μια μεγάλη γκάμα επιλογών για κάθε είδους εκτύπωση, αποτελεί μια καινοτόμα επιχείρηση, με κύριο χαρακτηριστικό της την συνεχή εξέλιξη.

Η τυπογραφική εταιρεία Printco ιδρύθηκε το 1959, με σκοπό να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες στον τομέα των εκτυπώσεων μαζικής κυκλοφορίας. Η ανάπτυξη της υπήρξε ραγδαία και ο εξοπλισμός της ήρθε να καλύψει ένα ευρύτατο φάσμα εργασιών στην εκτύπωση εφημερίδων, περιοδικών, βιβλίων και διαφημιστικών εντύπων.

Σε μια εποχή που τα έντυπα αντιμετωπίζουν διεθνώς νέες προκλήσεις και οι απαιτήσεις για εξειδικευμένες εκδόσεις αυξάνονται, τα δύο τυπογραφεία αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να επενδύσουν από κοινού στην ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, προσβλέποντας σε περεταίρω ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τυπογραφίας ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν στους πελάτες τους τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top