ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο καθένας έχει τον δικό του ΒΑΣΙΚΟ λόγο!

Ο καθένας έχει τον δικό του ΒΑΣΙΚΟ λόγο!

Ανεξαρτήτως το ποια θέση έχουν στον βαθμολογικό πίνακα, δεν παύει από το να είναι ένα ντέρμπι.  Ένα ντέρμπι με πάθος, γόητρο, συγκινήσεις, με τα δύο «αφεντικά» να έχουν μεγάλο ρόλο ως προς το πως θα εξελιξχθεί το παιχνίδι.

Ο Απόλλωνας εάν θέλει να διατηρήσει επαφή με την κορυφή θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι.

Η Ομόνοια εάν θέλει να βρεθεί σε απόσταση βολής από την Ανόρθωση, όπου έχασε το Σάββατο από τον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι στο Τσίρειο Στάδιο.

Τι και εάν έχουν ένα νέο ραντεβού σε μερικές μέρες, για ρεβάνς της β΄ φάσης του κυπέλλου Κύπρου, δεν παύει από το Κυριακάτικο παιχνίδι να είναι διαφορετικό.  Άλλο πρωτάθλημα και άλλο κύπελλο.  Άλλο παιχνίδι ήταν αυτό του α΄ γύρου του πρωταθλήματος.  Άλλο παιχνίδι ήταν αυτό για το κύπελλο προ ημερών στο ΓΣΠ.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξέρει πολύ καλά ότι εάν θέλει να κρατήσει επαφή κορυφής όπου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ δεν χωράνε απώλειες από εδώ και πέρα και κυρίως στο Τσίρειο Στάδιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου ξέρει πολύ καλά ότι η Ομόνοια δεν είναι ομάδα για να είναι εκτός πρώτης εξάδας και δεν πρέπει να… πετάει και άλλους βαθμούς στα σκουπίδια.

Με όποια προβλήματα και εάν υπάρχουν στις δύο ομάδες, με την ενίσχυση που έχει γίνει μέχρι στιγμής, αλλά και με τις καταλληλότερες και καλύτερες επιλογές που έχουν στη διάθεση τους, οι δύο προπονητές αναμένεται να παρατάξουν τα σχήματα που πιστεύουν ότι θα είναι ιδανικά για να βγάλουν τη δύσκολη αποστολή που θα έχουν εις πέρας.

Σίγουρα, μία ομάδα θα κερδίσει, εάν δεν υπάρξει ισοπαλία…

Ντέρμπι είναι και η διαιτησία θα παίξει και αυτή τον δικό της ρόλο για να κυλήσουν όλα ομαλά.

Ο ορισμός διαιτητών για αυτό το ντέρμπι:

Διαιτητής: Σωτηρίου Λούκας

Α’ Βοηθός Διαιτητής: Λαζάρου Ιωάννης

Β’ Βοηθός Διαιτητής: Πέτρου Πέτρος

4ος Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας

Παρατηρητής Διαιτησίας: Καραϊσκάκης Μιχάλης

Διαβάστε επίσης: 

Ήδη Λεμεσό και… «ψήνονται»!

Πάει Λεμεσό χωρίς μία επτάδα παίκτες για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top