ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιζήτητη η Κύπρια πολιτικός- Βολιδοσκοπήθηκε από τέσσερα κόμματα -Όλο το παρασκήνιο

Περιζήτητη η Κύπρια πολιτικός- Βολιδοσκοπήθηκε από τέσσερα κόμματα -Όλο το παρασκήνιο

Πρόσφατα αποχώρησε «πυροβολώντας» από την Αλληλεγγυή, ωστόσο το έργο της αλλά και το ήθος της εκτιμήθηκε από ηγεσίες άλλων κομμάτων με αποτέλεσμα οι προτάσεις να πέσουν «βροχή» τις τελευταίες μέρες.

Του Στέλιου Στυλιανού

Όπως πληροφορούμαστε το τελευταίο διάστημα η κυρία Νικολάου, έχει βολιδοσκοπηθεί από τέσσερα κόμματα, με απώτερο σκοπό και στόχο να την πείσουν να κατέλθει ως αριστίνδην υποψήφια στις Ευρωεκλογές του Μαΐου 2019.

 

Η Κύπρια πολιτικός και ακτιβίστρια, έχει καταφέρει να χαίρει της εκτίμησης μεγάλης μερίδας του πολιτικού κόσμου του νησιού μας, ενώ και το έργο της ως μέλος εθελοντικών και φιλανθρωπικών οργανώσεων και ομάδων δεν περνά απαρατήρητο.

Αποτελεί ως εκ τούτου μια ιδανική λύση για το ψηφοδέλτιο αρκετών κομμάτων, με την Θέα Νικολάου να έχουν προσεγγίσει τέσσερα κόμματα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή του ThemaOnline μεταξύ αυτών είναι η ΕΔΕΚ, η «Συμμαχία Πολιτών» η ΔΗ.ΠΑ του Μάριου Κάρογιαν καθώς και το «Πατριωτικό Κίνημα» του Χρίστου Ρότσα.

Αναμένεται εντός των επόμενων ημερών η κυρία Νικολάου να λάβει την τελική της απόφαση, ζυγίζοντας τα δεδομένα, ενώ θεωρείται σχεδόν σίγουρη η κάθοδός της στις Ευρωεκλογές με ένα από τα τέσσερα κόμματα που την έχουν βολιδοσκοπήσει.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η Κύπρια πολιτικός «κλείνει» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση με ένα από τα δύο κοινοβουλευτικά κόμματα που την έχουν προσεγγίσει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top