ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κατσάδιασε» τον Λουκαΐδη ο Μαυρίδης - «Να τα μεταφράσεις ούλλα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Κατσάδιασε» τον Λουκαΐδη ο Μαυρίδης - «Να τα μεταφράσεις ούλλα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έντονος ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης, προς τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Λόγω πίεσης χρόνου κατά τη συνεδρία της Επιτροπής Θεσμών, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, έδωσε δυο λεπτά σε κάθε βουλευτή για να υποβάλει τα ερωτήματά του προς το κλιμάκιο της Ομάδας Κρατών του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά της Διαφθοράς (GRECO).

Κατά την υποβολή ερωτήσεων των βουλευτών προς το κλιμάκιο, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Μάριος Μαυρίδης διέκοψε τον βουλευτή του ΑΚΕΛ, Γιώργο Λουκαΐδη για να του αναφέρει πως ξεπέρασε κατά πολύ τον χρόνο που του δόθηκε για να υποβάλει τα ερωτήματά του.

Ο Γιώργος Λουκαΐδης απάντησε τότε στον Μάριο Μαυρίδη πως τον διακόπτει και πως αυτή του η στάση δείχνει έλλειψη σεβασμού, με τον βουλευτή του ΔΗΣΥ να απαντά πως «εσείς δείχνετε την έλλειψη σεβασμού με το να ξεπερνάτε τον χρόνο που σας έχει δοθεί».

Τότε τον λόγο έλαβε ο πρόεδρος της Επιτροπής, όπου είπε στον κύριο Μαυρίδη πως θα του παραχωρήσει ακόμη ένα λεπτό για να μιλήσει και αυτός, ούτως ώστε να κατευνάσουν τα πνεύματα, με τον κ. Μαυρίδη να αρνείται τον επιπλέον χρόνο.

Απευθυνόμενος προς την μεταφράστρια που βρισκόταν στην αίθουσα (καθώς το κλιμάκιο της GRECO δεν μιλούσε ελληνικά), ο κύριος Μαυρίδης, της είπε «να τα μεταφράσεις τούτα ούλλα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top