ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Εκτράπηκε η διαδικασία για την υπόθεση Ουζόχο – Θα καθυστερήσει και άλλο…»

«Εκτράπηκε η διαδικασία για την υπόθεση Ουζόχο – Θα καθυστερήσει και άλλο…»

Ο νομικός σύμβουλος της Ανόρθωσης Γιώργος Χριστοφίδης, μίλησε στο ραδιόφωνο του «Active», με αφορμή τις νέες εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με το δελτίο υγείας του Φράνσις Ουζόχο.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε:

«Μας κάλεσε ο Αθλητικός Δικαστής να τοποθετηθούμε, σε σχέση με τα ζητήματα που προέκυψαν και ότι έδωσε οδηγία να σταλεί νέα επιστολή στον ΚΟΑ, μέσω της οποίας θα ζητούσε νέα στοιχεία.

Μας πληροφόρησε για την επιστολή που έλαβε σήμερα το πρωί και όχι χθες. Παίζει σημαντικό ρόλο και μας ανέφερε ότι θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την αποστολή ανάλογων στοιχείων από τον ΚΟΑ, ώστε να εκδώσει την απόφαση του, είτε έχει αυτά τα στοιχεία, είτε όχι.

Για τη δική μας πλευρά, εμείς ουσιαστικά αντιδράσαμε, είπαμε από την περασμένη Τετάρτη ότι κακώς ζητά και λαμβάνει στοιχεία από αρμόδιες αρχές όπως οι γιατροί, οι οποίοι δεν υποχρεώνονται να δώσουν στοιχεία.

Δημιουργεί παραβίαση της διαδικασίας και επηρεάζονται τα δικαιώματα της Ανόρθωσης. Μία απλή αθλητική υπόθεση έγινε πολύ δύσκολη και περίπλοκη, προβάλλει θέματα ποινικού, αθλητικού και διοικητικού δικαίου.

Υπάρχουν πλαίσια για κάθε σωματείο να υποβάλει ένσταση με συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Εδώ διαπιστώσαμε και αναφέραμε ότι εκτράπηκε η διαδικασία, διότι ζητούνται από τον ίδιο ή από άλλες αρχές, να τεθούν ενώπιων του στοιχεία που αλλοιώνουν την διαδικασία της πορείας της υπόθεσης. Ο κ. Βρυωνίδης αναμένει τη Δευτέρα αυτά τα στοιχεία και θα δει αν θα τα λάβει υπόψη στην απόφαση του.

Και τη Δευτέρα να υπάρχει απόφαση, υπάρχει η δυνατότητα της έφεσης, και αν γίνει αυτό εντός τριών ημερών, θα ακολουθήσουν ακροάσεις και όλα αυτά θα καθυστερήσουν τα δεδομένα στο πρωτάθλημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top