ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κουβαλούσε 6 κιλά κάνναβης στο όχημα - Έδωσε και συγκατάθεση για έρευνα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κουβαλούσε 6 κιλά κάνναβης στο όχημα - Έδωσε και συγκατάθεση για έρευνα

Ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων εντόπισαν την Παρασκευή (15/2) μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην επαρχία Λευκωσίας, ενώ τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν στη σύλληψη τριών προσώπων για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική πληροφορία, μέλη της ΥΚΑΝ στην επαρχία Λευκωσίας, γύρω στις 5.00 το απόγευμα, εντόπισαν και ανέκοψαν 35χρονο και με τη συγκατάθεση του ιδίου, διενήργησαν έρευνα στο αυτοκίνητό του.

Κατά την έρευνα στο όχημα, εντοπίστηκε ένα πακέτο το οποίο περιείχε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 6 κιλών και 100 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα ο 35χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και αφού προέκυψαν στοιχεία εναντίον ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 28 ετών, τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο υπόπτων, βάσει Δικαστικών ενταλμάτων, ενώ βάσει Δικαστικού εντάλματος επανασυνελήφθη και ο 35χρονος.

Οι τρεις ύποπτοι τέθηκαν υπό κράτηση, ενώ η ΥΚΑΝ συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Φώτο αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top