ΕΛΛΑΔΑ

ΚΡΗΤΗ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι η οικογένεια που αγνοείται - Δυσκολεύουν οι έρευνες

ΚΡΗΤΗ: Επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι η οικογένεια που αγνοείται - Δυσκολεύουν οι έρευνες

Συναγερμός έχει σημάνει από τα ξημερώματα της Κυριακής (17/2) στην Κρήτη. Τέσσερα άτομα, τα οποία προσπάθησαν να περάσουν ρέμα στο Γεροπόταμο στη Μεσσαρά, παρασύρθηκαν από τα ορμητικά νερά και αγνοούνται.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας 29χρονος, η 30χρονη σύζυγός του, η 21χρονη αδερφή της και η 58χρονη μητέρα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά sites, το ζευγάρι το καλοκαίρι είχε αποκτήσει το πρώτο του παιδάκι και ετοιμαζόταν να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

Το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε ένα εξάρτημα, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Δυο από τους επιβαίνοντες πριν κλείσει το κινητό τους, ενημέρωσαν την αστυνομία ότι κινδυνεύουν.

«Παρασυρόμαστε από το ποτάμι! Ελάτε πνιγόμαστε!», αυτά ήταν τα δραματικά λόγια της 30χρονης στην Άμεση Δράση. Λίγα λεπτά μετά τηλεφώνησε και ο σύζυγος της, ο οποίος ανέφερε ότι βρίσκονται κοντά στο νυχτερινό κέντρο "Αυγερινός". Αμέσως μετά, το τηλέφωνο έκλεισε.

«Ψάχνουμε στο ποτάμι. Δυστυχώς δεν έχουμε καλό νέο να πούμε, θα συνεχιστούν οι έρευνες μέχρι να βρούμε το αυτοκίνητο. Ευελπιστούμε για το καλύτερο», δήλωσε ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κρήτης, Νίκος Λαγουδάκης.

Η οικογένεια επέστρεφε από γαμήλιο γλέντι
Η νεαρή γυναίκα, μαζί με τον σύζυγο της 29 ετών, την αδερφή της 21 και τη μητέρα της 58 ετών, επέστρεφαν στο σπίτι τους από γαμήλιο γλέντι.

Ο Γεροπόταμος είχε υπερχειλίσει λόγω της κακοκαιρίας των τελευταίων ημέρων και τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν. Για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο κάνουν λόγο οι κάτοικοι της περιοχής.

Όλες οι δυνάμεις στο Ηράκλειο είναι επί ποδός από τη μία τα ξημερώματα. Οι συνθήκες είναι δύσκολες, το ποτάμι έχει φερτά υλικά και οι διασώστες παλεύουν με τις λάσπες.

Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 7 οχήματα και με βάρκα της ΕΜΑΚ. Με το πρώτο φως της ημέρας πέταξε drone της ΕΜΑΚ. Ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας κάνει διελεύσεις σε όλο το ποτάμι. Στη θάλασσα σκάφος του λιμενικού ψάχνει το ασημί αυτοκίνητο με τους 4 ανθρώπους.

Κάτοικοι της περιοχής αλλά και συγγενείς των αγνοουμένων βρίσκονται από το πρωί στο σημείο, παρακολουθώντας με αγωνία τις έρευνες.

Από Star.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top