ΚΥΠΡΟΣ

Αυτή η ΑΕΚ μπορεί για Ευρώπη

Αυτή η ΑΕΚ μπορεί για Ευρώπη

Έκανε το καθήκον της η ΑΕΚ, πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Μακάρειο με το 4-1 με το οποίο επικράτησε της Δόξας και μπαίνει στα πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε και θέση στον βαθμολογικό πίνακα αφού είναι στο τέταρτο σκαλοπάτι, με τους ίδιους βαθμούς με την Ομόνοια που είναι στην 3η θέση, είναι και στην τετράδα του κυπέλλου και ο στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικός ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΖ το ερχόμενο Σάββατο και αν η ΑΕΚ κερδίσει θα είναι στην προνομιούχο 3η θέση.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Νέστωρα Μυτίδη να σκοράρει δύο γκολ με τη Δόξα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και την ομάδα του να παίζει για άλλη μια φορά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι ζητούμενο η σταθερότητας και ο χαρακτήρας που πρέπει να δείξει η ομάδα σε αγώνας καθοριστικής σημασίας.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στη Δόξα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση. Αύριο έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον Χουάν Μανουέλ Ορτίθ, που συμπλήρωσε σήμερα τα 33 του χρόνια, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή που συμπλήρωσε επίσης σήμερα τα 30 του χρόνια και στον Γιάννη Σκοπελίτη που συμπληρώνει αύριο τα 37 του χρόνια. Οι τρεις τους μετά το τέλος της προπόνησης κέρασαν τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό επιτελείο.

Κώστας Παναγιώτου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top