ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος στις Κεντρικές Φυλακές- «Έσβησε» 51χρονος Κύπριος

Θάνατος στις Κεντρικές Φυλακές- «Έσβησε» 51χρονος Κύπριος

Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Τρίτης 26/3  (15:35) 51χρονος υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση των Φυλακών ο θάνατός του ήταν αιφνίδιος αφού μετά που παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος «έσβησε» ξαφνικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς κατά το μεσημέρι απεβίωσε Κύπριος κρατούμενος 51 χρόνων από εκ πρώτης όψεως ανακοπή καρδίας σύμφωνα με τους ιατρούς. Παρόλο ότι του έγινε προηγουμένως καρδιογράφημα το οποίο δεν έδειξε οξεία συμπτωματολογία σύμφωνα με τους ιατρικούς λειτουργούς, εντούτοις λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του".

Ακολούθησαν αγωνιώδεις προσπάθειες για να επανέλθει, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση: "Αμέσως του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ιατρικούς λειτουργούς των Φυλακών, του χορηγήθηκε η προβλεπόμενη φαρμακευτική αγωγή, χρησιμοποιήθηκε απινιδωτής και του έγινε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και λίγο αργότερα πιστοποιήθηκε ο θάνατος του στο νοσοκομείο".

Η γραπτή ενημέρωση, καταλήγει ως εξής: "Παράλληλα έχει ενημερωθεί σχετικά η οικογένεια του, η Αστυνομία και ο ιατροδικαστής για τη διενέργεια της νενομισμένης νεκροτομής επί της σορού του.

Ως Τμήμα Φυλακών εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη στήριξη μας στην οικογένεια του".

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top