ΚΥΠΡΟΣ

Με τον Γκαστόν θα είναι αλλιώς

Με τον Γκαστόν θα είναι αλλιώς

Η ώρα για την επιστροφή του Γκαστόν Σανγκόι στα γήπεδα πλησιάζει και η ψυχοφθόρος διαδικασία για τον Αργεντινό να βλέπει την ομάδα του και να μην μπορεί να βοηθήσει τελειώνει.

Ο Σανγκόι από τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ θα μπορεί να υπολογίζεται στο πλάνο του Ιοάν Αντόνε και το θέμα που απασχολεί τον Ρουμάνο τεχνικό είναι να μην έχει επηρεαστεί ο ποδοσφαιριστής από το γεγονός ότι δεν ήταν σε δράση και πιθανόν να έχασε τον αγωνιστικό ρου ρυθμό.

Με τον Σανγκόι ο Απόλλωνας γίνεται ακόμα πιο ισχυρός και ποιοτικός για να διεκδικήσει τους ψηλούς του στόχους. Ο Αργεντινός επιστρέφει σε κρίσιμη περίοδο και οι «γαλάζιοι» αποκτούν μεγαλύτερη δυναμική με την παρουσία του.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top