ΦΙΛΟΖΩΟΙ

«Παλληκαράς» πυροβόλησε με αεροβόλο αυτό το γατί στη Λάρνακα πριν από λίγο

«Παλληκαράς» πυροβόλησε με αεροβόλο αυτό το γατί στη Λάρνακα πριν από λίγο

Έχει γίνει μόδα για κάποιους νταήδες να πυροβολούν τετράποδα στους δρόμους, είτε για να εκδικηθούν τους ιδιοκτήτες τους, είτε γιατί τους ενοχλεί η παρουσία τους, ή γιατί απλά διασκεδάζουν βλέποντας τα να υποφέρουν.

Ακούει στο όνομα Μπέλλα και σώθηκε από νεαρή κοπέλα στη Λάρνακα, που την βρήκε να περπατά αδέσποτη στο δρόμο.

Δημιούργησαν ένα ασφαλές περιβάλλον για την γατούλα, η οποία περνούσε τις μέρες της ανέμελη και ευτυχισμένη στη νέα της οικογένεια, μέχρι σήμερα το βράδυ, όταν σύρθηκε μέχρι την αυλή του σπιτιού της ιδιοκτήτρια της αιμόφυρτη, με μία σφαίρα που φαίνεται να διαπέρασε την  σπλήνα και το έντερο της.

Η ιδιοκτήτρια της πανικόβλητη, άρπαξε την Μπέλλα και κατευθύνθηκε αμέσως στον κτηνίατρο, ο οποίος προχώρησε σε επέμβαση για αφαίρεση της σφαίρας.

Η γατούλα χαροπαλεύει αυτή τη στιγμή, ενώ ο κτηνίατρος παρουσιάζεται απαισιόδοξος, αφού όπως ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια της είναι πολύ αμφίβολο αν θα τα καταφέρει.

Μεταφέρουμε αυτούσιο το μήνυμα μίας φίλης της ιδιοκτήτριας της γατούλας, που μας έστειλε τις φωτογραφίες της Μπέλλα, «Υπάρχουν άτομα που απλά δεν αγαπούν τα ζώα, γιατί έτσι έμαθαν, γιατί δεν μπορούν. Όταν όμως τα κακοποιείς για προσωπική σου ευχαρίστηση, τότε ναι υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί όλοι αυτοί οι ανεγκέφαλοι να μην εντοπίζονται εύκολα, όμως να είναι σίγουροι ότι δεν θα γλυτώσουν. Όσο υπάρχουν άτομα που δεν αγαπούν τα ζώα, ακόμη περισσότεροι είναι αυτοί που τα αγαπούν και τα φροντίζουν. Άλλο να μην αγαπάς και άλλο να κακοποιείς και να βασανίζεις τα ζώα».

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Τροχαίο στη Λευκωσία - Στο νοσοκομείο τέσσερα πρόσωπα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Ξανά στο Δικαστήριο οι 10 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για κράτηση

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top