ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ ντεμπούτο Νικολάου στο Καμπιονάτο – Τι έγινε στο παιχνίδι

Σούπερ ντεμπούτο Νικολάου στο Καμπιονάτο – Τι έγινε στο παιχνίδι

Με τον Δημήτρη Νικολάου να τα πηγαίνει εξαιρετικά στο ντεμπούτο του στην Serie A, η Έμπολι φρέναρε την Αταλάντα στο Μπέργκαμο (0-0) και συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή.

Απέναντι του είχε την δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση της Serie A με 64 γκολ, πίσω μόνο από αυτή της Γιουβέντους! Απέναντι του είχε τον φοβερό και τρομερό Ντούβαν Ζαπάτα με τα 20 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Δημήτρης Νικολάου ρίχτηκε στα βαθιά στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Έμπολι, όμως τα κατάφερε μία χαρά κι έφερε και γούρι στην ομάδα του.

Η ομάδα του Μπέργκαμο είχε την ολοκληρωτική υπεροχή (οι τελικές ήταν 30-2), όμως τα θαλάσσωσε στην τελική προσπάθεια με τους Ίλιτσιτς, Γκόμες και Φαρίας να χάνουν ουκ ολίγες κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ.

Το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε ποτέ και η ομάδα του Έλληνα αμυντικού (αντικαταστάθηκε στο 79ο λεπτό με μυϊκές ενοχλήσεις) πήρε το 0-0 και μείωσε στο -2 την διαφορά από την σωτηρία.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top