ΚΥΠΡΟΣ

Με το δεξί και τη γκολάρα του Ονίλο

Με το δεξί και τη γκολάρα του Ονίλο

Με ιδανικό τρόπο άρχισε την προσπάθεια του στα πλέι οφ ο Ερμής, που επικράτησε με 1-0 του μέχρι πριν την έναρξη της αγωνιστικής πρωτοπόρου Απόλλωνα και πέρασε στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Το εξαιρετικό γκολ του Ιφεάνι Ονίλο στο 72’ χάρισε τη σπουδαία νίκη στην ομάδα της Αραδίππου που στοχεύει στην εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος που είναι ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει. Ο Απόλλωνας προσπάθησε και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και το πλήρωσε με την ήττα που τον έφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Στο 40’ ο Ερμής διαμαρτυρήθηκε έντονα για μια φάση όπου ο Μανού έκανε το σουτ, ο Βάλε απέκρουσε και φάνηκε η μπάλα να περνά τη γραμμή τέρματος.

Ερμής: Στυλιανού, Λόπες, Σαμάρας, Ντε Πίνα, Ζάρκοβιτς, Μουσταφά, Ταραλίδης, Παουλίνιο (84΄ Τούρκο), Ιμπραΐμι (90+3΄ Χριστοφή), Μανού, Ονίλο (89΄ Παπαθανασίου).

 

Απόλλωνας: Βάλε, Ν. Λόπες, Βασιλείου (36΄ Γουίλερ), Μερκής, Αντράντε (77΄ Κολοκούδιας), Γκουγιόν, Φιγκουεϊρέδο (60΄ Κυριάκου), Ρόσα, Παπουλής, Τουράμ, Γκιέ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top