ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αστυνομικός χτυπούσε τις πόρτες μια-μια- Ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Αστυνομικός χτυπούσε τις πόρτες μια-μια- Ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους

Σταθμεύουν το περιπολικό τους σε διάφορα σημεία του χωριού, κατεβαίνουν και χτυπούν τις πόρτες των πολιτών, μια προς μια για να ρωτήσουν εάν υπάρχει κάτι που θέλουν να αναφέρουν, να συστηθούν και να αφήσουν στοιχεία επικοινωνίας στους πολίτες.

Πρόκειται για αστυνομικούς του Σταθμού Πέρα Χωρίου – Νήσου, της επαρχίας Λευκωσίας και τα πιο πάνω μας τα μετέφερε πολίτης ο οποίος μετακόμισε πρόσφατα στην περιοχή και ο οποίος επικοινωνώντας με την ιστοσελίδα μας, εξέφρασε την θετική έκπληξη του.

“Όπως κάμνουν οι πλασιέ” ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναγνώστης, για να εξηγήσει ότι όπως πέρασε από το σπίτι του ο αστυνομικός το απόγευμα της Παρασκευής (19/4) από την οικία, πέρασε από όλα τα σπίτια της γειτονιάς.

Μάλιστα, όπως πληροφορήθηκε ο ίδιος πολίτης από άλλους κατοίκους της περιοχής, δεν πρόκειται για κάτι που συμβαίνει μεμονωμένα, αφού όπως του είπαν, το ίδιο έγινε και πέρσι.

Σκοπός του αστυνομικού όπως μας είπε ο αναγνώστης, ήταν να συστηθεί στους πολίτες, να αφήσει στοιχεία επικοινωνίας και να ρωτήσει αν υπάρχει κάτι που θέλουν να αναφέρουν ή αν χρειάζονται κάποια βοήθεια.

Τέλος, ο πολίτης στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο συμπεριφοράς του μέλους της Αστυνομίας, λέγοντας μας ότι ήταν ευγενέστατος και ανθρώπινος.

Χρίστος Ζήνωνος

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Μονή Αββακούμ: Κατέθεταν για δύο ώρες Ησαΐας και Τιμόθεος - «Έγιναν ομαλά»

Ολοκληρώθηκαν οι καταθέσεις των μοναχών Ησαΐα και Τιμόθεου, σχετικά με την υπόθεση της ΙΜ Οσίου Αββακούμ, ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Εκκλησίας της Κύπρου. Οι καταθέσεις έγιναν ομαλά, είπε στο ΚΥΠΕ ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top