ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή απάντηση Χαραλαμπίδου σε Προδρόμου: «Καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες»

Σκληρή απάντηση Χαραλαμπίδου σε Προδρόμου: «Καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες»

Η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, απάντησε με σκληρή γλώσσα στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, ο οποίος σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι το κόμμα της Αριστεράς, συνειδητά θέτει ως στόχο τον Πρόεδρο και όχι την στάση της Τουρκίας στο Κυπριακό.   

«Αγαπητέ Πρόδρομε, κυβερνητικέ εκπρόσωπε: Το ΑΚΕΛ δεν έχει ανάγκη να στοχοποιήσει κανέναν. Να’ ναι καλά ο Πρόεδρος μια χαρά τα καταφέρνει να στοχοποιείται απο μόνος του» σημείωσε αρχικά η κα. Χαραλαμπίδου, σε δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.      

«Πότε με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας του και του γραφείου του και τις δηλώσεις τους, πότε με τους εγκληματικούς για το δημόσιο συμφέρον διορισμούς που κάνει, πότε με τις τοποθετήσεις του, που άλλα λέει το πρωί, άλλα το μεσημέρι και άλλα το βράδυ», συμπλήρωσε.

«Θυμάσαι δεν μπορεί, αφού πολλές φορές εσύ εκτίθεσαι για να τα μαζέψεις» ανέφερε επίσης και πρόσθεσε: «Ακόμη εκτίθεται πότε με την ανικανότητα των υπουργών που επέλεξε με εκατοντάδες εκατομμύρια ζημιές για το δημόσιο , πότε με τις κόντρες του με τον Εισαγγελέα και τον Ελεγκτή, ακόμα και με την ευκολία που αναιρεί τις προεκλογικές του δεσμεύσεις εκτίθεται».

«Μην ξεχάσω», σημείωσε«και τις δραματικές παραστάσεις που ανεβάζει κάθε τόσο με οργίλο ύφος για να πείσει αφελείς. Πόσα άλλα να θυμηθώ!».

Και κατέληξε: «Οπότε μην τα ρίχνεις στο ΑΚΕΛ. Όσο για το προεδρικό - έχετε και την Κλέλια Βασιλείου κάθε τόσο να μας θυμίζει και να υπογραμμίζει όλες τις αποτυχημένες επιλογές σας με τις "ιστορικές" παρεμβάσεις της».   

«Οπότε Πρόδρομε μια χαρά τα καταφέρνετε από μόνοι σας να γεμίζετε τάτσες ... θυμάσαι την τάτσα του Αβέρωφ που έμεινε στο Προεδρικό, όπως μας είπε».

Θυμίζουμε ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανεφερε για το ΑΚΕΛ: «Για μια ακόμα φορά, μιλώντας για το Κυπριακό, επιλέγει συνειδητά ως στόχο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι την αδιάλλακτη στάση της Τουρκίας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top