ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Χαραλαμπίδου για εγκλήματα Μιτσερού: «Η ανακοίνωση της Παρασκευής ήταν ένα αίσχος»

Επίθεση Χαραλαμπίδου για εγκλήματα Μιτσερού: «Η ανακοίνωση της Παρασκευής ήταν ένα αίσχος»

Σφοδρή κριτική προς την Αστυνομία και όχι μόνο από την βουλευτή του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook κι απευθυνόμενη στο Αρχηγό του σώματος, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, κάνει λόγο για αδράνεια, ρατσισμό και ανεπάρκεια, αναφερόμενη -ασφαλώς- στην υπόθεση του 35χρονου λοχαγού που ευθύνεται για την δολοφονία τουλάχιστον δυο γυναικών από τις Φιλιππίνες.

Μάλιστα, σημειώνει πως σε άλλες χώρες θα είχαμε ανάληψη ευθυνών και μαζικές παραιτήσεις.

Από τα πυρά της δεν ξεφεύγει ούτε ο αρμόδιος υπουργός Ιωνάς Νικολάου, καλώντας τον να δώσει εξηγήσεις γιατί το αστυνομικό σώμα –σύμφωνα με τις θέσεις της- δεν βρίσκεται στο επίπεδο που πρέπει για να προστατεύει τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, αλλά και των αλλοδαπών που διαμένουν στο νησί μας.

«Κύριε Αρχηγέ , υπάρχουν βαρύτατες ευθύνες. Τα πτώματα στοιβάζονται και ίσως αυτό να είχε αποφευχθεί αν η αστυνομία μας έκανε αυτό που έπρεπε όταν έπρεπε, αν δεν υπήρχε προκατάληψη, αδράνεια και ρατσισμός, η ανεπάρκεια είναι το λιγότερο όπως έχουμε καταντήσει» σημειώνει με έντονο ύφος η κα Χαραλαμπίδου.

Και προσθέτει: «Πρέπει να ξηλώσετε κόσμο. Σε Ευρωπαϊκές χώρες θα είχαν πέσει και παραιτήσεις σε ανώτατα επίπεδα να μην γίνω πιο συγκεκριμένη δεν θα το θέλατε, μετά τις καταγγελίες του πρόεδρου του συνδέσμου των οικιακών βοηθών και όλων των συναφών αποκαλύψεων».

Καταλήγει αναφερόμενη στον υπουργό Δικαιοσύνης, Ιωνά Νικολάου: «Όσο για τον Υπουργό έχει να δώσει εξηγήσεις γιατί προφανώς μετά από τόσα χρόνια και με τόσες ανακοινώσεις και δηλώσεις δεν έχουμε το αστυνομικό σώμα που θα έπρεπε να υπάρχει για προστασία του κάθε πολίτη της Κυπριακής Δημοκρατίας αλλά και των ξένων που ζουν εδώ. Περιθώρια για συμπεριφορές που καταλήγουν σε πολλαπλά πτώματα δεν υπάρχουν! Η δε αρχική σας ανακοίνωση της Παρασκευής ήταν ένα αίσχος».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Μολότοφ, κροτίδες, επιθέσεις και... συλλήψεις - Παρατράγουδα σε διάφορες πόλεις τη νύχτα της Ανάστασης

Τα μέλη της Αστυνομίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διάφορα περιστατικά παγκύπρια κατά το τελευταίο τριήμερο της Μεγάλης Εβδομάδας που αφορούσαν οχληρία, ρίψη κροτίδων, άναμμα λαμπρατζιών και άλλα αδικήματα που σχετίζονταν με τη νεανική παραβατικότητα. Επίσης, σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν σε αρκετές κλήσεις που αφορούσαν πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top