ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: «Τους έλεγα ότι τα χρήματα της ελλείπουσας είναι στην τράπεζα»

ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΙΤΣΕΡΟΥ: «Τους έλεγα ότι τα χρήματα της ελλείπουσας είναι στην τράπεζα»

Παρέμβαση στην πρωινή εκπομπή του Τρίτου Προγράμματος του ΡΙΚ, έκανε το πρωί της Πέμπτης (25/4), ο εργοδότης της μητέρας της Maricar Valdez Arquiola, η οποία όπως φαίνεται είναι το τρίτο γνωστό θύμα του 35χρονου “Ορέστη”.

Ο εργοδότης της μητέρας της Maricar, της οποίας όπως όλα δείχνουν, τηλεπικοινωνιακά δεδομένα που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είναι το τρίτο γνωστό θύμα του 35χρονου στρατιωτικού, μίλησε για λανθασμένους χειρισμούς από πλευράς υπευθύνων.

Μεταξύ άλλων, είπε ότι όταν πήγε με τη μητέρα της Maricar να καταγγείλει την εξαφάνιση, τον Δεκέμβριο του 2017, ανέφερε ότι τα χρήματα της ελλείπουσας εξακολουθούσαν να βρίσκονται στην τράπεζα.

Όπως εξήγησε ο εργοδότης της ελλείπουσας, η απάντηση που έλαβε ήταν ότι μάλλον η Maricar έφυγε με κάποιον.

Ο άντρας, που δεν ήθελε να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τμήματα, ανέφερε ότι λόγος της παρέμβασης του ήταν ότι εάν τότε γίνονταν διαφορετικά οι χειρισμοί από πλευράς αρμοδίων, ίσως κάποιο θύμα του “Ορέστη” να γλίτωνε.

Επιμέλεια Χρ. Ζήνωνος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο - Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο οι τραυματίες

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (22/5) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, παρά την έξοδο της Αλάμπρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top