ΕΛΛΑΔΑ

Λύθηκε το μυστήριο με ....

Λύθηκε το μυστήριο με ....

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο, βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία, ωστόσο υπήρξε μια ασάφεια αναφορικά με τους λόγους που επισκέφθηκε την πατρίδα του. Ο μέσος του ΠΑΟΚ, με μήνυμά του στο twitter, ξεκαθάρισε το θέμα.

Μικρή αναστάτωση από το πουθενά προέκυψε αναφορικά με το θέμα Μαντούρο. Ο Ολλανδός μέσος, σύμφωνα με εκπροσώπους του τύπου που τον πέτυχαν στο αεροδρόμιο, τόνισε πως επισκέπτεται την Ολλανδία για να επισκεφθεί τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ των «οράνιε», ενώ την ίδια ώρα η ΠΑΕ, έλεγε πως οι λόγοι του ταξιδιού του ήταν οικογενειακοί.

Ο ίδιος ο παίκτης, σήμερα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter το εξής μήνυμα: «Eίναι πάντα ωραίο να είσαι με την οικογένεια σου μετά από μία δύσκολη εβδομάδα αποθεραπείας.

Η καλή δουλειά με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με κάνει να νιώθω πιο δυνατός για την επιστροφή μου», βάζοντας τέλος στα όποια σενάρια υπήρξαν. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top