ΚΥΠΡΟΣ

Ξεκίνησε η προσπάθεια στον Απόλλωνα να ανέβει η ψυχολογία

Ξεκίνησε η προσπάθεια στον Απόλλωνα να ανέβει η ψυχολογία

Kάποιοι πίστεψαν πως ο αγώνας με τον Ερμή θα ήταν εύκολος για τον Απόλλωνα και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς που το πίστεψαν ήταν ποδοσφαιριστές της ομάδας και δυστυχώς αυτό στοίχισε στην ομάδα των γαλάζιων στον αγώνα του Σαββάτου.

Πλέον αυτό που δουλεύουν στο Κολόσι είναι καταρχήν να ανεβάσουν το κομμάτι της ψυχολογίας που ασφαλώς είναι πεσμένη μετά την ήττα από τον Ερμή και κατά δεύτερον να μην επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό δηλαδή να μην υπάρξει ξανά τέτοια αντιμετώπιση ενός αγώνα.

Τώρα ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι μονόδρομος για τον Απόλλωνα για πολλούς λόγους. Πρώτος και καλύτερος ασφαλώς η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα κατά δεύτερον να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας αν υπάρξει και στραβοπάτημα του ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι των αιωνίων. Παράλληλα ένας τρίτος λόγος που είναι σημαντικός είναι να καταφέρει ο Απόλλωνας να κερδίσει για πρώτη φορά την ΑΕΚ στην φετινή περίοδο. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top