ΚΥΠΡΟΣ

Ο αγώνας της χρονιάς για την Ανόρθωση

Ο αγώνας της χρονιάς για την Ανόρθωση

Eνας μεγάλος τελικός είναι για την Ανόρθωση ο αγώνας της Τετάρτης με το ΑΠΟΕΛ .

Αυτό που πρέπει η Ανόρθωση και οι παίκτες της είναι να καταλάβουν πως η σημασία του αγώνα της Τετάρτης είναι πολύ μεγάλη και διακαώς και η διοίκηση αλλά και η τεχνική ηγεσία προσπαθούν να βάλουν τους παίκτες σε αυτήν  την ψυχολογία για τον αγώνα της Τετάρτης.

Ο Σεραν θα είναι στην ενδεκάδα στην θέση του Χολγκερσον όπως και ο Μακρής πολύ πιθανόν στην θέση του Εντε. Την θέση στην ενδεκάδα θα διατηρήσει και ο Καλβο ο οποίος ξεπερνά το μικροπρόβλημα που τον ταλαιπώρησε.

Κλειδί στην καλή παρουσία της Ανόρθωσης στον αγώνα της Τετάρτης θα είναι η κατάσταση των Μαισουράτζε και Αμπουρτζάνια οι οποίοι μαζί με τον Μάκο θα αποτελέσουν την μεσοαμυντική και μεσοεπιθετική γραμμή της Ανόρθωσης.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top