ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Κορυφώνονται οι κόντρες μετά το «βάπτισμα του πυρός» - VIDEO

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Κορυφώνονται οι κόντρες μετά το «βάπτισμα του πυρός» - VIDEO

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις Ευρωεκλογές και τα κόμματα είναι πιο «ετοιμοπόλεμα» από ποτέ.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η εβδομάδα που πέρασε (06-10/05) ήταν γεμάτη με αντιπαραθέσεις και διαπληκτισμούς ανάμεσα σε κόμματα, υποψήφιους Ευρωβουλευτές αλλά και αρχηγούς κομμάτων.

Με την ημέρα των εκλογών να πλησιάζει όλο και περισσότερο, με τον ίδιο ρυθμό κορυφώνονται και οι διαμάχες μεταξύ των πολιτικών «στρατοπέδων» μέχρι την «ηρεμία» της κάλπης.

Διαμάχες μεταξύ των «μεγάλων» κομμάτων ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ με τους επικεφαλής τους να λογομαχούν σε τηλεοπτικά πλατό για τις Ευρωεκλογές, τους υποψήφιους, την εξωτερική πολιτική της χώρας μας όπως επίσης και τους εσωτερικούς χειρισμούς υποθέσεων.

Πέραν τούτου, οι τρεις αρχηγοί της ΕΔΕΚ, Οικολόγων και ΕΛΑΜ, βρέθηκαν στο στούντιο της τηλεόρασης του Οmega, αναπτύσσοντας τα δικά τους επιχειρήματα.

Τρία κόμματα που «κονταροχτυπιούνται» για την έκτη θέση. Η ΕΔΕΚ για να παραμείνει σε αυτή και οι Οικολόγοι-Συμμαχία – ΕΛΑΜ για την απόκτησή της.

Μια εμφάνιση που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη λόγω των λογομαχιών μεταξύ του προέδρου του ΕΛΑΜ, Χρίστου Χρίστου, και του προέδρου της ΕΔΕΚ, Μαρίνου Σιζόπουλου.

Λογομαχίες που αφορούσαν τα ζητήματα της φυγοστρατίας αλλά και της φοροδιαφυγής.

Τα πιο πάνω όμως δεν ήταν τίποτα από ένα απλό «βάπτισμα του πυρός» και ένας πρόδρομος για το τί θα επακολουθήσει όσο πλησιάζουμε προς τη μέρα της κάλπης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top