LIFESTYLE

Έντονο φλερτ Κύπριας παρουσιάστριας με διεθνής φήμης ηθοποιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έντονο φλερτ Κύπριας παρουσιάστριας με διεθνής φήμης ηθοποιό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Τζώρτζια Γεωργίου φέτος βρίσκεται στο επίκεντρο μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου την βλέπουμε καθημερινά. Η Κύπρια παρουσιάστρια έχει δέσει για τα καλά με την παρέα της εκπομπής και η χημεία είναι εμφανής.

Εκτός από την επαγγελματική της ευτυχία η ίδια φαίνεται πως είναι ευτυχισμένη και στην προσωπική της ζωή. Πριν λίγες ημέρες έκανε μία γνωριμία που όπως φαίνεται μόνο… αδιάφορη δεν της πέρασε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Secret και της Σάσας Σταμάτη, η Τζώρτζια Γεωργίου έχει έρθει πιο κοντά με τον διεθνούς φήμης ηθοποιό Jan Uddin. Ο ηθοποιός βρέθηκε στην Ελλάδα στην πρώτη προβολή της ταινίας «Οι βράχοι της ελευθερίας», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν και η Τζώρτζια Γεωργίου και όσοι βρέθηκαν εκεί σχολίασαν ότι ο ηθοποιός εντυπωσιάστηκε με την μελαχρινή καλλονή και δεν δίστασε να την πλησιάσει. Την ακριβώς επόμενη μέρα δεν έλειψαν τα πειράγματα από τους συνεργάτες της στην εκπομπή, για το φλερτ που υπήρχε μεταξύ τους.

Το δημοσίευμα ανέφερε πως μετά την κοινή τους συνάντηση αντάλλαξαν τηλέφωνα και έκτοτε μιλούν καθημερινά. Μάλιστα, η Τζώρτζια Γεωργίου τον κάλεσε να έρθει το καλοκαίρι για διακοπές!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top