LIFESTYLE

Η νέα σειρά Orzene Collagen Boost είναι εδώ για να χαρίσει στα μαλλιά μας όγκο και ενδυνάμωση!

Η νέα σειρά Orzene Collagen Boost είναι εδώ για να χαρίσει στα μαλλιά μας όγκο και ενδυνάμωση!

Το Orzene παρουσιάζει το ORZENE COLLAGEN BOOST, την πρώτη ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης μαλλιών για όγκο και ενδυνάμωση, που βασίζεται στο κολλαγόνο.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του ORZENE COLLAGEN BOOST δημιουργεί τη νέα τάση στην περιποίηση των μαλλιών, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα  όγκο και ενδυνάμωση. Το κολλαγόνο, βασικό συστατικό της νέας σειράς, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά φυσικά συστατικά που περιλαμβάνει περίπου το 30% όλων των απαραίτητων πρωτεϊνών. Επιπλέον, θεωρείτε ως το απόλυτο συστατικό για την ανανέωση των κυττάρων αλλά και της διατήρησης της δύναμης και της ελαστικότητας τόσο του δέρματος εν γένει όσο και των μαλλιών. Έτσι από την πρώτη κιόλας χρήση το ORZENE COLLAGEN BOOST αναζωογονεί τα μαλλιά,  βελτιώνει την ελαστικότητά τους και αυξάνει την αντοχή και τη λάμψη τους.

Η νέα σειρά αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και μάσκα περιποίησης, τα οποία ενυδατώνουν,ενισχύουν και αναζωογονούν τα μαλλιά από τη ρίζα ως την άκρη, βελτιώνοντας την ελαστικότητά τους και συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση του όγκου.

Τα μαλλιά φαίνονται δυνατά, γεμάτα και υγιή, ενώ η υγρασία του δέρματος αποκαθίσταται.

Η καινοτόμα προσθήκη στη σειρά αυτή, που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αυτοποποίθηση της κάθε γυναίκας είναι η κρέμα ενδυνάμωσης  Collagen Boost. Η πρωτοποριακή σύνθεσή της διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, ενισχύοντας την εσωτερική της δομή και βελτιώνοντας τόσο την όψη της όσο και την υγεία της.

Η απόλυτη περιποίηση, ο βαθύς καθαρισμός, η ενδυνάμωση και η αναζοωγόνηση είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της ολοκληρωμένης σειράς ORZENE COLLAGEN BOOST που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις τις καθημερινότητας και χαρίζουν στη σύγχρονη γυναίκα πλούσια μαλλιά γεμάτα αυτοπεποίθηση.

Η νέα σειρά παρουσιάζεται δυναμικά από την Ευαγγελία Αραβανή και το Βασίλη Μπουλούμπαση. Η Ευαγγελία αντιπροσωπεύει τη γυναίκα που δεν συμβιβάζεται και θέλει το καλύτερο ακόμα και για τα μαλλιά της και αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα, με ακαταμάχητο δυναμισμό και προσωπικότητα. Ο Βασίλης, πιστός στη συνεργασία του με το Orzene, είναι ο απόλυτος hair expert, στα χέρια του οποίου η κάθε γυναίκα νιώθει ιδαίτερη! Ένας μοναδικός συνδυασμός, όπως ακριβώς είναι και το ORZENE COLLAGEN BOOST.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top