ΚΥΠΡΟΣ

Τα νέα για Βινίσιους Αλωνεύτη και Μαντούκα

Τα νέα για Βινίσιους Αλωνεύτη και Μαντούκα

Μαντούκα Βινίσιους και Αλωνεύτης είναι οι τρεις παίκτες που στην φετινή χρονιά ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο από τον καθένα στο ΑΠΟΕΛ με τους τραυματισμούς που είχαν.

 Η κάθε μια περίπτωση όμως έχει και διαφορετική κατάληξη. Ο Βινίσιους έχει πάρει σιγά σιγά τον δρόμο της επιστροφής στην ομάδα και όλοι υπολογίζουν πως ίσως ο αγώνας με τον Απόλλωνα να σηματοδοτήσει και την επιστροφή του στην διάθεση του κ Φινκ.

 Ο Αλωνεύτης και αυτός έχει πάρει τον δρόμο της αποστολής και δεν θα πρέπει να παραξενευθεί κάποιος αν δει τον διεθνή ακραίο επιθετικό να δηλώνει συμμετοχή ακόμα και για την ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ πολύ σύντομα.

 Δεν είναι το ίδιο καλά όμως και τα νέα για τον Γκουστάβο Μαντούκα. Ίσως τον ποιοτικότερο παίκτη που διαθέτει το ΑΠΟΕΛ. Η χθεσινή δήλωση του Προδρόμου Πετρίδη πως ίσως δεν καταφέρει να επιστρέψει φέτος στην αγωνιστική δράση ουσιαστικά αποδεικνύει πως για τον Βραζιλιάνο ίσως στην Κύπρο να πέσουν οι τίτλοι τέλους για την καριέρα του και ίσως η ανάληψη ενός άλλου πόστου για τον Μαντούκα να είναι η ιδανική συνέχεια της συνεργασίας του με το ΑΠΟΕΛ. Ο Μαντούκα που και από την διοίκηση απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό αλλά και από τον κόσμο και από τους συμπαίκτες του.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Kωνσταντίνα Ευριπίδου: Το μήνυμα που της άφησε η κόρη της στο tablet και τη συγκίνησε

Θανατηφόρο με 29χρονο στη Λάρνακα: Τι κατέδειξε η νεκροτομή για τα αίτια



Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Αυτοί είναι οι νέοι διορισμοί στην Κεντρική Τράπεζα και στην Εθνική Αρχή Στοιχημάτων - Η απόφαση του Υπουργικού

Το Υπουργικό Συμβούλιο κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, αποφάσισε τον διορισμό της κας Ευγενίας Χριστοδούλου και του κ. Γεώργιου Καρατζιά, αμφότεροι ορκωτοί λογιστές, με εκτενή πείρα στον χρηματοπιστωτικό τομέα, στις θέσεις των εκτελεστικών συμβούλων στο Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top