ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή μητέρα 3 ανηλίκων- Έκανε την εγκατάλειψη συνήθεια

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στη φυλακή μητέρα 3 ανηλίκων- Έκανε την εγκατάλειψη συνήθεια

Άμεση ποινή φυλάκισης 6 μηνών επέβαλε την Τετάρτη (15/5), το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε 43χρονη από την Μολδαβία, αφού κρίθηκε ένοχη σε κατηγορίες εγκατάλειψης των τριών ανήλικων παιδιών της.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως λέχθηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, η 43χρονη, είχε εγκαταλείψει τα ανήλικα παιδιά της ηλικίας, 11μιση, 14 και 6 ετών, μόνα τους στο σπίτι σε τρεις περιπτώσεις, στις, 26/3/16, 23/4/16 και στις 21/5/16.

Οι ανήλικοι είχαν ενημερώσει και στις τρεις περιπτώσεις τον πατέρα τους, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε την Αστυνομία, μέλη της οποίας τον συνόδευσαν στην οικία της 43χρονης.

Μάλιστα, στο περιστατικό της 21ης Μαιου η 43χρονη δεν απαντούσε ούτε στα τηλεφωνήματα της Αστυνομίας, ενώ αργότερα όταν έγινε κατορθωτός ο εντοπισμός προέβαλε αρχικά τον ισχυρισμό ότι άφησε τα παιδιά της για να βρει δουλειά, για να αλλάξει όμως αργότερα τη θέση της, αφού λόγω των ωρών που απουσίαζε, δηλαδή από τις 21:00 μέχρι τις 3:00 τα ξημερώματα δεν φαίνεται να έπειθαν.

Αλλάζοντας τη θέση της, η μητέρα ανάφερε ότι βρισκόταν έξω με φαγητό με φίλο της και δεν μπορούσε να προσέχει τα παιδιά και ότι τα παιδιά της είναι μεγάλα.

Το Δικαστήριο στάθηκε ιδιαίτερα στη σοβαρότητα των αδικημάτων, και το γεγονός ότι οι πράξεις της 43χρονης, πιθανόν να προκαλούσαν πόνο, ταλαιπωρία ή και τραυματισμό των παιδιών, με τη δικαστή να τονίζει ότι καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια από την πολιτεία και την κοινωνία για προστασία των παιδιών.

Έτσι λοιπόν, εκτός από την κηδεμονία των 3 της παιδιών που έχασε η 43χρονη, την οποία ανέλαβε ο πατέρας, πλέον η καταδικασθείσα θα χάσει και την ελευθερία της για τους επόμενους έξι μήνες.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Ιράν: Βρέθηκε η σορός του Εμπραχίμ Ραΐσι, σύμφωνα με Ιρανό αξιωματούχο - Σταματούν οι έρευνες

Εντοπίστηκε η σορός του προέδρου του Ιράν, Εμπραίμ Ραϊσί και του υπουργού Εξωτερικών της χώρας Χουσέιν Αμιραμπντολαχιάν αλλά και των υπόλοιπων επιβαινόντων στο ελικόπτερο Bell 212 που συνετρίβη την Κυριακή (19/5).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top