ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Επιμένει στους επτά φόνους - «Τί εφτά ισόβια τι 17»

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Επιμένει στους επτά φόνους - «Τί εφτά ισόβια τι 17»

Αναμένεται να καταχωρήσει υπόθεση η Αστυνομία στο άμεσο διάστημα, με τους ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας να ζητούν καθοδήγηση από τη Νομική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» το ΤΑΕ θα ρωτήσει κατά πόσο ο 35χρονος ύποπτος θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστήριο για ανανέωση του διατάγματος κράτησής του ή αν θα καταχωρηθεί η υπόθεση στο δικαστήριο.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη νομικούς κύκλους, αναφέρει πως η Αστυνομία αναμένεται να καταχωρήσει εντοπιστεί που θα αφορά επτά φόνους και ένα βιασμό ασχέτως εάν ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί οι δυο σωροί στη κόκκινη λίμνη και στη λίμνη του Μεμί.

Πέραν τούτου η Αστυνομία αναμένεται να συνεχίσει τις έρευνες για εντοπισμό των δυο νεκρών συνανθρώπων μας για ανθρωπιστικούς λόγους, ενώ πιστεύει πως δεν φέρεται να υπάρχουν και άλλοι φόνοι, όχι επειδή το λέει ο 35χρονος ύποπτος, αλλά επειδή η 32 γυναίκες που μιλούσε ο 35χρονος μαζί τους, δεν φαίνεται να ελλείπει κάποια.

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, ο 35χρονος ύποπτος φέρεται να ανέφερε στα απανωτά ερωτήματα των ανακριτών αν σκότωσε και άλλες γυναίκες, «τι εφτά ισόβια τι 17, αφού δεν διέπραξα άλλους, εκατάφερα να το ελέγξω».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμανε συναγερμός για πυρκαγιά και βρέθηκε καμένο αυτοκίνητο σε γκρεμό – Αποκλείστηκε η σκηνή  

Ανάλυση: Τι σημαίνει για το πολιτικό σύστημα η εκλογή του Φειδία - Η τιμωρητική ψήφος, οι χαμένοι και οι… κερδισμένοι

Πού πήγε το «άρωμα γυναίκας»; - Φανερή η «θηλυκή» απουσία από τους νικητές όλων των εκλογικών αναμετρήσεων

Έτσι σχολιάζει η Κυβέρνηση το «σοκ» της κάλπης – Ο Φειδίας «εκπροσωπεί τα παιδιά των 800 και 1000 ευρώ»

Δολοφονία 11χρονης στην Ηλεία: Ξεσπάει η μητέρα της - «Τι θα τράβηξε, τι θάνατο θα είχε»

Άντζελα Δημητρίου: Πρόωρο τέλος στη συνεργασία της με την Έλντα Πανοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη



LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι έξι Ευρωβουλευτές - Λαμβάνουν επίσημα το χρίσμα οι τοπικοί άρχοντες

LIVE: Ανακηρύχθηκαν οι έξι Ευρωβουλευτές - Λαμβάνουν επίσημα το χρίσμα οι τοπικοί άρχοντες

Σήμερα Τρίτη, 11 Ιουνίου 2024, πραγματοποιούνται οι τελετές ανακήρυξης των εκλεγέντων των Ευρωεκλογών και Δημοτικών Εκλογών για όλα τα αξιώματα. Καταρχάς, o Γενικός Έφορος Εκλογών προέβη στην ανακήρυξη των εκλεγέντων μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» ενώ μετέπειτα ακολουθούν οι ανακηρύξεις των εκλεγέντων στα αξιώματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα γίνουν από τους Εφόρους Εκλογής των οικείων εκλογικών περιφερειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλη την διαδικασία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top