ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H Gulf Air βράβευσε τους συνεργάτες της σε μια λαμπρή τελετή

H Gulf Air βράβευσε τους συνεργάτες της σε μια λαμπρή τελετή

Σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργανώθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων Royal Hall στη Λευκωσία στις 25/02/2015, η Gulf Air, ο εθνικός αερομεταφορέας του Βασιλείου του Μπαχρέιν, σε συνεργασία με τον αντιπρόσωπό της στην Κυπριακή αγορά, Οrthodoxou Aviation Ltd, βράβευσαν τους συνεργάτες τους, που ξεχώρισαν κατά το 2014 σε επίπεδο πωλήσεων.

Η όμορφη βραδιά διοργανώθηκε προς τιμή των ταξιδιωτικών πρακτόρων, που συνεργάζονται με την εταιρεία και εκπροσώπων των ΜΜΕ, ενώ στην εκδήλωση το παρόν του έδωσε και ο Υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων κος Μάριος Δημητριάδης.
Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν  επίσης, ο Διευθυντής πωλήσεων της Gulf Air κος Saad Alqinni και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Orthodoxou Aviation Ltd, κος Αντώνης Ορθοδόξου.
H εταιρεία βράβευσε συνολικά 9 εταιρείες/γραφεία σε 3 διαφορετικές κατηγορίες ως ακολούθως

 

Kατηγορία Marine: 1η θέση Ionika Travel, 2η θέση Amathus Travel, 3η θέση Eurasia
Κατηγορία Trade: 1η θέση Οrthodoxou Travel & Tours , 2η θέση Fivos Travel , 3η θέση Tradewings
Κατηγορία Highest Increase: 1η θέση Hull Blyth Araouzos , 2η θέση Skevi Travel , 3η θέση Holiday Tours.
Η βραδιά περιελάμβανε και κλήρωση, όπου ένας τυχερός κέρδισε 2 business class αεροπορικά εισιτήρια της Gulf Air, ενώ οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν στο τέλος της βραδιάς, ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα ''δε σκόρδιονς''.
Πατήστε εδώ για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.
Η Gulf Air λειτουργεί στην Κύπρο από το 1976, συνδέοντας με εβδομαδιαίες πτήσεις τη Λάρνακα με το Μπαχρέιν. Για το έτος 2015 το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, προσφέρει 4 απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις προς Μπαχρέιν και 3 πτήσεις προς Κουβέϊτ. Oι πτήσεις εκτελούνται με αεροσκάφη τύπου Airbus A-320, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στον Κύπριο ταξιδιώτη.   

Γενικός Αντιπρόσωπος στην Κύπρο είναι η εταιρεία Orthodoxou Aviation Ltd. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τo πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά και για γενικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε το www.gulfair.com ή να καλέσετε στο 22 755600.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top