ΔΙΕΘΝΗ

Έκανε πλάκα η Πόρτο

Έκανε πλάκα η Πόρτο

Καταιγιστική η Πόρτο, συνέτριψε στο «Ντραγκάο» τη Βασιλεία με 4-0 και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για την προημιτελική φάση του Champions League.

Η πορτογαλική ομάδα προηγήθηκε στο ημίχρονο με 1-0 με το γκολ του Μπραχίμι στο 14’ και «καθάρισε» το παιχνίδι στην επανάληψη όπου πέτυχε άλλα τρία γκολ με τους Ερέρα στο 47’, Κασεμίρο στο 56’ και Αμπουμπακάρ στο 76’ παίρνοντας τη νίκη με το επιβλητικό 4-0. Η Βασιλεία τελείωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Σάμουελ στις καθυστερήσεις.

Πόρτο: Φαμπιάνο, Ντανίλο (22’ Μάρτινς Ίντι), Μαϊκόν, Μαρκάνο, Άλεξ Σάντρο, Κασεμίρο, Μπραϊμί (74’ Ρούμπεν Νέβες), Εβάντρο (79’ Κουαρέσμα), Τέγιο, Ερέρα, Αμπουμπακάρ.

Βασιλεία: Βάσλικ, Σάμουελ, Σχαρ (57’ Εμπολό), Σαφάρι, Ζούφι, Φρέι (62’ Κακιτάνι), Ελνένι, Τζάκα, Στρέλερ, Γκάσι (77΄ Κάλα), Γκονζάλεζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top