LIKE ONLINE

Ίντερνετ με ταχύτητα 22,3 Μbit ανά δευτερόλεπτο – Δες ποια χώρα έχει το γρηγορότερο διαδίκτυο του κόσμου

Ίντερνετ με ταχύτητα 22,3 Μbit ανά δευτερόλεπτο – Δες ποια χώρα έχει το γρηγορότερο διαδίκτυο του κόσμου

Οι μετρήσεις προέρχονται από χιλιάδες χρήστες κινητών συσκευών που χρησιμοποιούν το Netradar, μια δωρεάν εφαρμογή η οποία αναλύει την ταχύτητα και την ποιότητα των συνδέσεων στο διαδίκτυο

Τις ταχύτερες στον κόσμο συνδέσεις διαδικτύου στα κινητά τηλέφωνά τους και τις άλλες φορητές συσκευές τους διαθέτουν οι χρήστες στη Δανία (22,3 Μbit ανά δευτερόλεπτο), ενώ ακολουθούν η Σιγκαπούρη (16,9 Mbit/s), η Ελβετία (16,6 Mbit/s), η Νορβηγία (14,8 Mbit/s) και η Ν.Κορέα (13 Mbit/s), σύμφωνα με τις μετρήσεις του φινλανδικού πανεπιστημιακού προγράμματος Netradar.

Οι μετρήσεις, που αφορούν το 2014, προέρχονται από χιλιάδες χρήστες κινητών συσκευών που χρησιμοποιούν το Netradar, μια δωρεάν εφαρμογή η οποία αναλύει την ταχύτητα και την ποιότητα των συνδέσεων στο διαδίκτυο. Όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή, οι χρήστες ενημερώνονται για την κατάσταση της κινητής σύνδεσής τους και παράλληλα, με ανώνυμο τρόπο, τα δεδομένα στέλνονται σε μια μεγάλη βάση δεδομένων.

Την εφαρμογή έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται το Πανεπιστήμιο Άαλτο της Φινλανδίας. Μέχρι σήμερα, η εφαρμογή έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 200.000 φορές και η βάση δεδομένων διαθέτει πάνω από 5 εκατομμύρια μετρήσεις από όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες μπορούν, από τη διεύθυνση www.netradar.org, να «κατεβάσουν» την εφαρμογή για συσκευές που «τρέχουν» με λειτουργικό σύστημα Android, iOS (Apple), Windows Phone, Blackberry, Nokia X κ.α. Μπορούν επίσης να δουν αναλυτικούς χάρτες με τις κατά τόπους διαδικτυακές ταχύτητες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Πόσο κοστίζει μία νύχτα στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο του κόσμου

Σοκ στην Ελλάδα από τον αιφνίδιο θάνατο 23χρονης - Ξύπνησε με δύσπνοια και κατέρρευσε

Προκαλεί ο Ερντογάν την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: Ξεσηκωθήκαμε ενάντια στην εχθρική κατοχή



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top