ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Κανένας έλεγχος σε Ξυλιάτο - Νέα κατάδυση σε Κόκκινη Λίμνη

ΚΥΠΡΟΣ- ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Κανένας έλεγχος σε Ξυλιάτο - Νέα κατάδυση σε Κόκκινη Λίμνη

Συνεχίζονται το πρωί του Σαββάτου (25/5) οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, στο Μιτσερό με την ελπίδα να ανευρεθεί η τρίτη βαλίτσα εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου αλλοδαπών γυναικών και παιδιών.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη διεξάγονται με τη συνδρομή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services Cy, η οποία έχει συγκεκριμένο εξειδικευμένο εξοπλισμό.

Γύρω στις 10 αναμένεται να πραγματοποιηθεί μια πρώτη κατάδυση δύτη με σκάφανδρο.

Πάντως, το Σάββατο (25/5) στη Λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, δεν θα διεξαχθεί οποιασδήποτε έλεγχος και οι έρευνες θα συνεχιστούν την Κυριακή (26/5) από την ομάδα των Ισραηλιτών, σε στόχους που είχε καταγράψει το υπερσύγχρονο ηχοεντοπιστικό σύστημα Σόναρ.

Οι έρευνες στη Λίμνη Μεμί, διεξάγονται σε μια προσπάθεια εντοπισμού της σορού της 6χρονης Sierra Granze, κόρης της δολοφονηθείσας Mary Rose, θύματος του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Από τις μέχρι στιγμής έρευνες δεν προέκυψε οτιδήποτε.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE - Δημοτικές Εκλογές: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top