ΚΥΠΡΟΣ

Όλοι οι προβολείς στο ΓΣΠ

Όλοι οι προβολείς στο ΓΣΠ

To ντέρμπι των αιωνίων ασφαλώς είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας σήμερα . Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε έναν μεγάλο αγώνα που είναι σημαντικός για τους δυο

Οι πράσινοι με νίκη ξαναμπαίνουν γερά στο κόλπο της κατάληψης της θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη , τη  ίδια ώρα που η ΑΕΚ θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα. Οι πράσινοι με τον Φοφανα και τον Ποτε στην αποστολή ασφαλώς και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα που δέχθηκαν από την ΑΕΚ την προηγουμένη αγωνιστική.

 Οι γαλαζοκιτρινοι ξέρουν καλά πως μια νίκη σήμερα στο ντέρμπι των αιωνίων θα δώσει ακόμα περισσότερη δυναμική στην ομάδα τους για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας άκουσε πολλά μετα το ντέρμπι του δεύτερου γύρου και τώρα θέλει και αυτός αλλά και οι παίκτες του να αποδείξουν πως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

«Καλά να τους κάμει» - Θα τα καταφέρει ο Φειδίας στο Ευρωκοινοβούλιο; Τι απαντούν οι πολίτες - Βίντεο

Το φαινόμενο Φειδίας Παναγιώτου, ένας ανεξάρτητος υποψήφιος ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη και ψήφο 71.330 Κύπριων πολιτών και να ταρακουνήσει τα πολιτικά κόμματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top