ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Κίτρινη προειδοποίηση από Τμ. Μετεωρολογίας

ΚΑΙΡΟΣ: Σε κλοιό καύσωνα η Κύπρος - Κίτρινη προειδοποίηση από Τμ. Μετεωρολογίας

H θερµή αέρια µάζα, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί σταδιακά τις επόµενες µέρες.

Το απόγευµα της Τετάρτης (26/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και σταδιακά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα, στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρηθούν αυξηµένες χαµηλές νεφώσεις. Τοπικά ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 22 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη (27/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά στα ανατολικά µεταβλητοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ αλλά το απόγευµα µέτριοι και τοπικά στα παράλια ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Στα νότια και τα νοτιοδυτικά παράλια θα πνέουν παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 39 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 34 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 29 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή (28/6) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, µε τοπικά αυξηµένες νεφώσεις κατά διαστήµατα. Το πρωί, στα παράλια, θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση, για να πλησιάσει τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Το Σάββατο (29/6) και την Κυριακή (30/6), νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το µεσηµέρι και το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Τη νύκτα και το πρωί θα παρατηρείται τοπικά αυξηµένη χαµηλή νέφωση ή και αραιή οµίχλη.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή περαιτέρω πτώση µέχρι την Κυριακή, παραµένοντας όµως γύρω στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ταξίδια: Αυτά μπορεί να προκύψουν με πτήσεις και αποσκευές – Η αποζημίωση ανά χιλιόμετρα και τα δικαιώματα του καταναλωτή

Μπάνιο στη θάλασσα: Πώς θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό - Συμβουλές για προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία

Νοθευμένα ποτά, ουσίες και μύθοι - Η νυχτερινή ζωή της Λευκωσίας μέσα από τα μάτια του ΟΠΕ

Πυρκαγιά στον Άγιο Συλά: Επιχειρούν για πλήρη κατάσβεση - Ξεκίνησαν ρίψεις νερού τα εναέρια μέσα

Νίκι Μινάζ: Η συναυλία της στο Άμστερνταμ ακυρώθηκε μετά τη σύλληψή της για ναρκωτικά



ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

ΠτΔ: Εξήρε τον ρόλο ομογενειακών οργανώσεων για αγώνες για Κύπρο

Τον ρόλο των ομογενειακών οργανώσεων στην υπεράσπιση των εθνικών διεκδικήσεων και στους αγώνες για την Κύπρο και τον Ελληνισμό εξήρε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του κατά την τελετή απονομής του Φειδιππίδειου Βραβείου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top