ΚΥΠΡΟΣ

ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

ΑΕΛ: Η «ενέργεια» και ο Ιονίτσα

Το γεγονός ότι η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 απέναντι στην Αγία Νάπα, δεν εμπόδισε τους παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου να κυνηγήσουν την ανατροπή , αλλά στο τέλος να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «ενέργεια» που έβγαλαν στο γήπεδο οι παίκτες του Χριστάκη Χριστοφόρου ήταν πολύ σημαντική, ενώ ο Ταγκμπατζούμι με δύο δικά του γκολ έσωσε την ομάδα από την ήττα.

Στην ΑΕΛ η προσοχή είναι στραμμένη στον Ιονίτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι. Θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του.

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στην περίπτωση του Ιονίτσα, ο οποίος είναι ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός για τον πρώτο αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου, καθώς ο Ταγκμπατζούμι είναι τιμωρημένος.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top