ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 84 ΚΙΛΩΝ: Επιχειρηματίας Λεμεσιανός ο 57χρονος συλληφθέντας για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών

ΥΠΟΘΕΣΗ 84 ΚΙΛΩΝ: Επιχειρηματίας Λεμεσιανός ο 57χρονος συλληφθέντας για την τεράστια ποσότητα ναρκωτικών ουσιών

Στη σύλληψη επιχειρηματία από την Λεμεσό προχώρησαν το απόγευμα της Πέμπτης (18/07), μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από πληροφορία που έλαβαν εναντίον του.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εντοπίστηκε μαρτυρικό υλικό το οποίο φέρεται να συνδέει τον 57χρονο επιχειρηματία με την υπόθεση 84 κιλών κάνναβης, που είχαν εντοπιστεί σε εμπορευματοκιβώτιο στις 18 Μαρτίου, στον Ύψωνα.


Ο 57χρονος το πρωί της Παρασκευής (19/07), οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου εγκρίθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για επταήμερη προσωποκράτηση του.


Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ανακριτές της υπόθεσης εξετάζουν το ενδεχόμενο ο 57χρονος να βρισκόταν στον Καναδά, δηλαδή την χώρα προέλευσης του εμπορευματοκιβωτίου.

Να σημειώσουμε ότι κατά την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν στην κατοχή του δύο αεροβόλα όπλα, για τα οποία ο 57χρονος φέρεται να μην κατέχει τις σχετικές άδειες.


Υπενθυμίζεται, ότι για την εν λόγω υπόθεση, έχουν συλληφθεί άλλα έξι άτομα και είναι σε εξέλιξη δικαστική διαδικασία σε βάρος τους στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο, ενώ καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο (αδελφός ενός εκ των υπόποτων), ο οποίος φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Γεωργία Παππούτα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top