ΚΥΠΡΟΣ

Κίκης Φιλίππου στο Themaonline: «Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα»

Κίκης Φιλίππου στο Themaonline: «Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα»

Στην ιστοσελίδα μας μίλησε ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου. Διαβάστε τι είπε για την επίθεση στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τράττου αλλά και την ομάδα.

Για την βόμβα στο αυτοκίνητο του Λεόντιου Τράττου:

«Καταδικάζουμε την επίθεση στον κύριο Τράττο. Το μυαλό μας πάει στο ποδόσφαιρο και όχι σε άλλα κίνητρα. Είναι αποτρόπαια αυτά τα πράγματα. Για τους διαιτητές, είναι δική τους απόφαση το τι θα κάνουν. Η Αστυνομία πρέπει να δώσει σημασία και να βρει τους ενόχους. Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Είναι πολύ σοβαρά τα πράγματα».

Για την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και τη συνέχεια:

«Δεν είναι παράπονο προς τους παίκτες. Όλος ο κόσμος θεωρεί ότι σώθηκε ο Εθνικός, η προσπάθεια όμως είναι μέχρι τέλους. Υπάρχουν αρκετοί βαθμοί ακόμα και θέλουμε να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο και να δώσουμε ευκαιρία σε δικά μας παιδιά».

Για τον Έβερτον:

«Χάνει την χρονιά ο Έβερτον. Εκτός από καλός παίκτης, είναι και καλός άνθρωπος. Όλη η ομάδα του συμπαραστέκεται, όλοι μας είμαστε στο πλευρό του. Θέλουμε να του δείξουμε την αγάπη μας. Εμείς θα του ανανεώσουμε το συμβόλαιο του. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας και θα του μεταφέρουμε την προτίμηση μας να συνεχίσει».

Για το οικονομικό:

«Είναι γνωστό, όταν οι μεγάλες ομάδες υποφέρουν για τα οικονομικά, τι να πούμε στον Εθνικό Άχνας. Αυτό που ήθελα να πω στον κόσμο, είναι να συνεχίσουν να είναι δίπλα στο σωματείο, Να κρατήσουμε σημαία του Εθνικού».

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top