ΚΟΣΜΟΣ

21χρονος Ελληνοαυστραλός ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του 16χρονου αδελφού του

21χρονος Ελληνοαυστραλός ο κύριος ύποπτος για την δολοφονία του 16χρονου αδελφού του

Μία δολοφονία που απασχόλησε την Αστυνομία της Αυστραλίας αφού μετά από έρευνες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 21χρονος αδελφός του δολοφονηθέντος είναι και ο κύριος ύποπτος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η δολοφονία του 16χρονου Ελληνοαυστραλού, διαδραματίστηκε εντός της οικίας του στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας με τους γονείς του να βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην Ελλάδα και σύμφωνα με τα δημοσίευματα, είχαν live εικόνα στα κινητά τους τα οποία ήταν συνδεδεμένα με τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι.

Τις κλήσεις για βοήθεια έκανε ο 21χρονος αδελφός του 16χρονου, που βρισκόταν και αυτός στο σπίτι, αναφέροντας ότι ο μαυροφορεμένος δράστης έφυγε γρήγορα από το σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, ο 16χρονος Άλεξ Γάτη, δέχθηκε δύο πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρά του, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Έπειτα από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, τα δεδομένα για την υπόθεση παρουσιάζονται αρκετά διαφορετικά, με αποτέλεσμα ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός να είναι πλέον ο κεντρικός ύποπτος για την απόπειρα δολοφονίας του αδελφού του.

Οι αστυνομικοί εξέτασαν ένα βίντεο που είχε αναρτήσει στο Διαδίκτυο πριν το συμβάν και στο οποίο μιλούσε ακατάληπτα και δάκρυζε, ενώ κατά την εξέτασή του ως μάρτυρας έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top