ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πρόθεση να καταθέσει εναντίον του αδελφού του έδειξε ο Λευτέρης - Ενστάσεις πριν την ποινή

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Πρόθεση να καταθέσει εναντίον του αδελφού του έδειξε ο Λευτέρης - Ενστάσεις πριν την ποινή

Ως μάρτυρας κατηγορίας αναμένεται να καταθέσει στην πολύκροτη δίκη του διπλού φονικού που έγινε στον Στρόβολο ο Λευτέρης Σολωμού.

Της Γεωργίας Παππούτα

Κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας έγινε αναφορά από τον Δικαστή ούτως ώστε να διευκρινιστεί η δήλωση του που είπε ο Λευτέρης Σολωμού ότι κουράστηκε ψυχολογικά να προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του.

Η συνήγορος υπεράσπισης εξήγησε ότι το είπε αναφερόμενος στον φόνο και όχι στο αδίκημα που έχει παραδεχθεί, ενώ παράλληλα ανέφερε πως ο Λευτέρης προτίθεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση.

Ο δικηγόρος του Μάριου Χατζηξενοφώντος συμφώνησε με την ένσταση του δικηγόρου του Λοΐζου Τζιωνή - για να μην ακουστούν τα γεγονότα της υπόθεσης- διερωτώμενος τι γίνεται στην περίπτωση που τελικά δεν κληθεί ο Λευτέρης για μάρτυρας κατηγορίας και κάνει εισήγηση η ποινή να του επιβληθεί στο τέλος της υπόθεσης.

Ο νομικός σύμβουλος του Τζιωνή, ανέφερε πως εισήγησή του είναι «υπό τις περιστάσεις η ποινή να επιβληθεί στο τέλος. Όταν την προηγούμενη φορά εξ απροόπτου άλλαξε απάντηση η Κ.Α ανάφερε θα εξετάσω το ενδεχόμενο να είναι μάρτυρας κατηγορίας». Συνεχίζοντας ανέφερε πως «μαθαίνω τώρα ότι υπάρχουν γεγονότα και σήμερα αποφάσισαν ότι θα βγει μάρτυρας κατηγορίας».

Από την πλευρά της η Κατηγορούσα Αρχή είπε πως «αρχικά είχα πει ότι έχοντας κατά νου το σύνολο της μαρτυρίας που είχε δώσει ο Λευτέρης, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να βρεθεί μάρτυρας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top