ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρούντολφ -Παρούσα και η σύζυγός του-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

 ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Παραπέμπεται στο Κακουργιοδικείο ο Ρούντολφ -Παρούσα και η σύζυγός του-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

10:45 - Οδηγήθηκε εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ο 40χρονος Ντάντι Ρούντολφ μετά την λήξη της 8ημερης προσωποκράτησής του.

Ο Ντάντι Ρούντολφ καταζητείτο για την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του επιχειρηματία Νίκου Ροδοθέου, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 26/11/2018.

Εντός της δικαστικής αίθουσας του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που παρουσιάστηκε πρώτη φορά στις 29 Ιουλίου για διάταγμα προσωποκράτησής του, λέχθηκε ότι φαίνεται να έκανε περιστασιακά δουλειές με τον Ιωσήφ Ιωσήφ (σ.σ. Σήφης) που εξακολουθεί να καταζητείται από τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΡΟΔΟΘΕΟΥ: Η πιθανότητα έκδοσης του Ρούντολφ στην Σλοβακία - Τι αναφέρει αρμόδια πηγή στο ThemaOnline

«Πρόσωπο που είναι υπόδικος στις Κεντρικές Φυλακές για την υπόθεση και ο ύποπτος (40χρονος) αμείβονταν από τον καταζητούμενο χωρίς να εργάζονται για να εκτελούν οδηγίες» αναφέρθηκε επίσης στην δικαστική διαδικασία.

«Ο Ρούντολφ φαίνεται να είναι το πρόσωπο που πυροβόλησε εναντίον του Ροδοθέου» σημειώθηκε ακόμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top