ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

ΑΛΦΑ Music Tours: Πήγαμε, είδαμε, και δεν θέλαμε με τίποτα να φύγουμε!

ΑΛΦΑ Music Tours:  Πήγαμε, είδαμε, και δεν θέλαμε με τίποτα να φύγουμε!

Όταν τα ΑΛΦΑ Music Tours ανεβάζουν τη θερμοκρασία by the beach, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χορεύεις ασταμάτητα με μια ΑΛΦΑ στο χέρι!

Έκαναν την εμφάνισή τους πέρσι με 21 events σε ολόκληρη την Κύπρο και επέστρεψαν φέτος ακόμη πιο δυναμικά! Ο λόγος φυσικά για τα ΑΛΦΑ Music Tours Reloaded: 12 live events με συναυλία από την κυπριακή μπάντα Παπιγιόν, ξέφρενο κέφι και χορός και άφθονη μπύρα ΑΛΦΑ!

Αφού λοιπόν έχουν γίνει talk of the town, αποφασίσαμε κι εμείς να πάμε σε ένα ΑΛΦΑ Music Tour για να ζήσουμε από κοντά αυτή την εμπειρία που όλοι συζητούν με τόσο ενθουσιασμό.

Ότι και να πούμε, είναι λίγο! Η απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία! Με ανεβασμένη διάθεση, τρελό κέφι και μια παγωμένη μπύρα ΑΛΦΑ στο χέρι, ο κόσμος που έδωσε το παρόν του στον Αιγιαλό τραγουδούσε και χόρευε ασταμάτητα! Το ξεχωριστό με τα ΑΛΦΑ Music Tours, είναι το γεγονός ότι ο κόσμος δεν είναι «χωρισμένος» σε παρέες – όλοι γίνονται μια παρέα και χορεύουν και χοροπηδάνε μαζί σε τρελούς ρυθμούς μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι Παπιγιόν μας εξέπληξαν ακόμη μια φορά με το έξυπνο χιούμορ, το «παιχνίδι» που κάνουν με τον κόσμο, τη θετική ενέργεια αλλά και το ρεπερτόριο τους: μία μίξη από ελληνικά, ξένα, καινούργια αλλά και πιο νοσταλγικά κομμάτια για όλα τα γούστα!

Επίσης, σε κάθε event, η μπύρα ΑΛΦΑ πραγματοποιεί διαγωνισμούς και επιφυλάσσει εκπλήξεις για το κοινό, μεταξύ των οποίων η ‘guest star’ συμμετοχή των πιο… τολμηρών του κοινού, που ανεβαίνουν στη σκηνή και ερμηνεύουν με τους Παπιγιόν το τραγούδι «Η ΑΛΦΑ ΜΑΣ ΠΛΕΥΡΑ», το οποίο γράφτηκε από τη μπάντα αποκλειστικά για την μπύρα ΑΛΦΑ.

Τα ΑΛΦΑ Music Tours, αποτελούν μια πρωτοβουλία της μπύρας ΑΛΦΑ και πραγματοποιήθηκαν για πρώτη φορά πέρσι το καλοκαίρι. Μέσω των events, η μπύρα ΑΛΦΑ δίνει την ευκαιρία στο κοινό να απολαύσει ένα μοναδικό live event μέσα σε μια φιλική, αυθεντική και μοναδική ατμόσφαιρα που χαρακτηρίζει το ίδιο το brand.

Αν ακόμη δεν έχετε βρεθεί στα ΑΛΦΑ Music Tours, σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα για να ζήσετε μαζί με τους Παπιγιόν την ΑΛΦΑ σας πλευρά!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός ποδηλάτης: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του άτυχου 43χρονου - Έτσι φαίνεται να έγινε το μοιραίο

Aυτός είναι ο ποινικολόγος στην Ελλάδα που χτύπησε τη σύζυγό του - Βίντεο από την άφιξη του στην Ευελπίδων

Τριήμερο Κατακλυσμού: Θα ξεπεράσει το 80% η πληρότητα στα ξενοδοχεία – «Τίμησαν» τα πακέτα οι Κύπριοι – Πόσα πάει η διαμονή

Φουσκωμένος λογαριασμός ρεύματος: Τι να κάνεις εάν ο μετρητής δείχνει διαφορετική κατανάλωση

Θλίψη στον Δήμο Λεμεσού: Πέθανε ο Γαβριήλ Ψαρά - «Διακρίθηκε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του»

Αναστάτωσε ολόκληρο ξενοδοχείο 46χρονη: Μέθυσε και παρενοχλούσε τον κόσμο, επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς



Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Δεύτερη θητεία Φον ντερ Λάιεν στηρίζει ο ΠτΔ - «Στόχος να κλείσουν οι διαδικασίες τον Ιούλιο»

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν θα πρέπει να συνεχίσει για δεύτερη θητεία στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καθώς το αποτέλεσμα των εκλογών ήταν ξεκάθαρο, τόνισε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως ελπίζει οι διαδικασίες για την ανάδειξη της ηγεσίας της ΕΕ για τα επόμενα πέντε χρόνια να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top